Door Win SalyardsMarketing Consultant bij Heinz Marketing

De app van de week van deze week is een app voor beeldbewerking, Bazaart. Ik gebruik Bazaart nu al een paar jaar om snel foto’s te bewerken, mockups te maken of afbeeldingen te maken om mijn vrienden uit te lachen. Het is een eenvoudige maar krachtige app die iedereen kan gebruiken, maar degenen die hun aanwezigheid op sociale media proberen op te bouwen, moeten deze aan hun arsenaal toevoegen.

Bazaart heeft een gratis en betaalde versie; zoals de meeste gratis versies, zijn er enkele beperkingen. De betaalde app is echter redelijk geprijsd en is het naar mijn mening waard geweest. De betaalde versie geeft je toegang tot hun automatische uitschakeltool, die schokkend krachtig is voor een mobiele app.

Mijn favoriete functies

  • Verwijder op magische wijze de achtergrond van elke foto met de magische achtergrondwisser.
  • Verwijder met chirurgische precisie ongewenste objecten en mensen van elke foto met behulp van het verwijderingshulpmiddel.
  • Combineer foto’s en video’s voor verbluffende effecten
  • Positioneer elementen nauwkeurig met het verschuifgereedschap

Bazaart heeft ook veel leuke sjablonen die zijn afgestemd op verschillende sociale mediaplatforms en poststijlen. Uiteindelijk, als je een social media manager bent of gewoon iemand die op zoek is naar fotobewerking bij de hand, maar meer nodig hebt dan je standaard standaard bewerkingstools, dan is Bazaart een uitstekende optie.

Prijzen

Bazaart kost $ 11,99 per maand of $ 71,99 per jaar en is beschikbaar op iOS of Android.