Weekendfavorieten - Resumeworded, Clay, And Get it out

Mijn regime voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van one-way links naar een handvol equipment of geweldige inhoud die ik in de loop van de week tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de article is een favoriet voor de 7 days van een on the web bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • CV verwoord – is een AI-platform ontworpen doorway recruiters waarmee professionals deskundige responses kunnen krijgen op hun cv en LinkedIn-profiel. U uploadt uw cv en binnen 30 seconden krijgt u tastbare suggestions om uw cv te bewerken en meer sollicitatiegesprekken te voeren.
  • Gooi het er uit – is software package voor het maken van persona’s die u helpt het ontwikkelingsproces van uw consumer persona te stroomlijnen. Creëer eenvoudig alles wat u nodig heeft om uw item of dienst op de markt te brengen: persona’s, gegenereerde teksten, branding en uw internet sites, e-mails en promotiemateriaal.
  • Klei – is een application waarmee je al je contacten en relaties op één centrale plek kunt zien en beheren. U kunt agenda’s, e-mails en sociale-mediaprofielen koppelen en vervolgens bepaalt de app hoe vaak u fulfilled een persoon moet communiceren, afhankelijk van de relatie.

Dit zijn mijn weekendfavorieten Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Clay, haal het eruit, resumeworded

Leave a Reply