Mijn regimen voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van inbound links naar een handvol applications of geweldige inhoud die ik in de loop van de week tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de put up is een favoriet voor de week van een on the internet bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • Hoe om professioneel te zeggen – Als je ooit hebt geprobeerd een e-mail te typen voor je werk en je weet wat je wilt zeggen, maar weet je niet precies hoe je het moet zeggen. Nou, nu heb je een oplossing. Dit is een gids voor uw dagelijkse “professionele” interacties (grapje, probeer het op eigen risico).
  • Ruttl – Fungeert als een digitaal whiteboard voor websiterecensies, het volgen van bugs, app-recensies, PDF- en beeldannotaties en nog veel meer. Ruttl is een nieuw style feedbacktool voor internet sites die een geweldige staff- en gebruikerservaring creëert.
  • Cloud Vision-API – Cloud Eyesight API is een software van Google waarmee u uw afbeelding kunt uploaden en de aanbevolen afbeeldingsannotaties kunt bekijken. Dit is erg handig bij het labelen van digitale afbeeldingen of het verbeteren van Search engine optimisation.

Dit zijn mijn weekendfavorieten Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Free of charge Book
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Internet marketing Marketing consultant Community heeft me geholpen om mijn bedrijf met meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Agency, Fargo, ND