Wat e-mailmarketeers moeten weten voor 2023

Het is moeilijk te geloven, maar 2023 staat voor de deur. En achieved een nieuw jaar komen er nieuwe uitdagingen en kansen voor e-mailmarketeers. Dus van welke developments moet je op de hoogte zijn? In deze blogpost bekijken we enkele van de belangrijkste e-mailmarketingtrends voor 2023. We geven ook tips over hoe u voorop kunt blijven lopen en kunt blijven slagen in de wereld van e-mailmarketing!

1. Aanhoudende opkomst van mobiele e-mail

In de afgelopen jaren heeft er een grote verschuiving plaatsgevonden naar mobiel e-mailgebruik. En deze development zet zich alleen door in 2023. volgens lakmoes, 66% van alle geopende e-mail vindt nu plaats op een mobiel apparaat. Dit betekent dat het belangrijker dan ooit is om ervoor te zorgen dat uw e-mails zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Als dat niet het geval is, loopt u het risico dat uw e-mails worden genegeerd of verwijderd.

2. De behoefte aan meer gepersonaliseerde e-mails

Met de aanhoudende opkomst van mobiele e-mail komt de behoefte aan meer gepersonaliseerde e-mails. Dit komt omdat mensen nu gewend zijn om zeer gepersonaliseerde inhoud op hun mobiele apparaten te krijgen, zoals through sociale media en pushmeldingen. Als gevolg hiervan verwachten ze hetzelfde niveau van personalisatie van merken waarop ze zijn geabonneerd. Als u de concurrentie voor wilt blijven, is het belangrijk om uw e-mails voor uw abonnees te personaliseren.

3. Het belang van waarde toevoegen

In het verleden ging e-mailmarketing more than verkopen, verkopen, verkopen. Maar nu draait het allemaal om het leveren van waarde. Uw abonnees worden dagelijks gebombardeerd satisfied marketingberichten, dus ze zullen alleen aandacht besteden aan degenen die hen iets van waarde bieden. Of het nu gaat om een ​​nuttige blogpost, een exclusieve couponcode of vroege toegang tot een nieuw merchandise, zorg ervoor dat uw e-mails waardevol zijn voor uw abonnees.

4. Een positieve klantervaring leveren

In het huidige competitieve landschap is het niet voldoende om alleen een goed solution of dienst te leveren. U moet er ook voor zorgen dat uw klanten van start tot eind een positieve ervaring fulfilled uw merk hebben. En daar hoort ook hun ervaring achieved jouw e-mailmarketing bij. Zorg ervoor dat uw e-mails goed zijn ontworpen, gemakkelijk te lezen zijn en een geweldige gebruikerservaring bieden.

5. Groei van geautomatiseerde e-mailmarketing

E-mailautomatisering is niets nieuws. Maar de laatste jaren wordt het steeds populairder en die trend zal zich alleen in 2023 voortzetten. Achieved e-mailautomatisering kun je op foundation van bepaalde triggergebeurtenissen automatisch e-mails naar je abonnees sturen. U kunt bijvoorbeeld een e-mailautomatiseringscampagne opzetten die een welkomstmail stuurt naar nieuwe abonnees of een promotionele e-mail naar abonnees die al een tijdje geen interactie satisfied uw merk hebben gehad.

6. Behoefte aan snelheid

Nu steeds meer mensen hun e-mail op hun mobiele apparaten controleren, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw e-mails snel worden geladen. Niemand wil wachten tot een e-mail is geladen, dus als de jouwe te lang duurt, is de kans groot dat mensen het opgeven en naar iets anders gaan.

7. Het belang van een sterke onderwerpregel

In een wereld waar mensen worden gebombardeerd satisfied marketingberichten, is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat uw e-mail zich onderscheidt van de rest. En een van de beste manieren om dat te doen is met een sterke, opvallende onderwerpregel. Zorg ervoor dat uw onderwerpregels duidelijk, beknopt en to the place zijn. Hier is een eerdere put up waarin we dit onderwerp behandelden.

8. Boeiende inhoud

Web als bij elk ander variety promoting, moet uw e-mailmarketing aantrekkelijk zijn als u wilt dat mensen opletten. Saaie, generieke e-mails worden gewoon verwijderd. Zorg er dus voor dat je e-mails interessant en pertinent zijn voor je publiek.


Geïnteresseerd om meer te weten te komen? Blader door de relaxation van onze website voor andere marketingtips. Als u klaar bent om uw eerste e-mail, enquête, aanmeldingsformulier of bestemmingspagina te maken, dan registreer voor een free of charge proefperiode om de instruments te krijgen die je nodig hebt om krachtige marketingcampagnes op te bouwen!

© 2022, Fede Wit. Alle rechten voorbehouden.

Leave a Reply