Als je nog maar een paar weken in de Website positioning-industrie bent, weet je al wie Barry Schwartz is.

Barry rapporteert al bijna twee decennia around Search engine optimisation en hij blijft al die jaren de ultieme bron van Website positioning-nieuws.

Barry blogt zonder een dag te missen around wat er is gebeurd in Search engine marketing, wat er is veranderd en wat er wordt besproken op Twitter en Search engine optimisation-forums.

Jim Boykin, oprichter en CEO van Web Advertising Ninjas, en Ann Smarty, analist van IMN, hebben het geluk om satisfied Barry te praten over zijn carrière, favoriete tools, hoe hij erin slaagt zo efficiënt te zijn en meer.

Barry Schwartz is de CEO van RustyBricka Webservicebedrijf in New York gespecialiseerd in op maat gemaakte online technologie die bedrijven helpt de kosten te verlagen en de verkoop te verhogen. Barry blogt in excess of Search engine optimisation op Zoekmachine rondetafelgesprek en Zoekmachine Land.

https://www.youtube.com/enjoy?v=MY3mocFdhqI

Hier zijn een paar afhaalrestaurants uit de video clip:

Barry in excess of bloggen en zijn motivatie

Barry begon fulfilled bloggen in 2003. Hij bedankte hem nooit voor zijn consistentie. Hij publiceert 5-10 blogposts per dag.

De regimen is erg belangrijk. Als je een program hebt, hoef je geen tijd te maken om te bloggen, dus je slaat nooit een dag more than.

Wat motivaties betreft, is de grootste beloning van Barry om behulpzaam te zijn. Barry is gemotiveerd als mensen zeggen dat zijn bloggen iemand echt heeft geholpen, zoals het promoten van iemands carrière.

Barry zegt dat hij geen Search engine optimisation is, maar wat is hij dan?

Barry beschouwt zichzelf niet als een Search engine optimisation of een journalist.

Barry’s baan is president van RustyBrickhet softwareontwikkelingsbedrijf.

Barry’s passie is manieren te vinden om dingen efficiënter te doen in alles wat hij doet. Zo slaagt hij erin om zoveel material te publiceren zonder dat bloggen een fulltime baan wordt.

Wie is de favoriete Googler?

Barry houdt van ze allemaal en vindt ze allemaal geweldige en oprecht zorgzame mensen, maar zijn favoriete Googler is Danny Sullivan omdat hij fulfilled Barry had gewerkt voordat hij bij Google kwam, hem veel heeft geleerd en een vriend blijft.

Zijn er naast Google nog andere zoekmachines?

Bing lijkt sterker te worden

DuckDuckGo lijkt te dalen: ze zien elke maand minder zoekopdrachten. Mogelijk heeft dit te maken achieved het recente privacyschandaal.

About Apple Search is altijd gesproken, maar het is nooit gebeurd.

Er zijn veel zoekmachines die kwamen en gingen. Tegenwoordig is het helaas alleen Google.

Hoe vindt Barry Search engine marketing-nieuws?

Barry gebruikt verschillende resources en bronnen: hij gebruikt RSS-feeds van Web optimization-blogs, hij volgt Twitter-lijsten fulfilled Tweetdeck en heeft een aantal waarschuwingen ingesteld om by using e-mail op de hoogte te worden gehouden van nieuws.

Welke diensten biedt Barry’s Business aan?

Barry’s bedrijf RustyBrick biedt op maat gemaakte softwareontwikkelingsservices, waaronder operationele application voor uw bedrijf, ziekenhuisadministratiesoftware, alles wat kant-en-klaar is en niet kan worden gebouwd achieved Shopify of WordPress.

Zorg ervoor dat je volgt Barry op Twitter als je op de hoogte wilt zijn van wat er gebeurt op het gebied van Web optimization!