1 op de 4 mensen in de VS leeft fulfilled een of andere handicap. Omdat consumenten nu meer on the web zijn dan in voorgaande jaren, moeten de web sites van uw klanten voor iedereen toegankelijk zijn.

Het is niet alleen een kwestie van voldoen aan de Us residents with Disabilities Act (ADA) en Net Content Accessibility Rules (WCAG). Het is ook een goede zaak, omdat webtoegankelijkheid betere resultaten kan opleveren en de optimalisatie van zoekmachines kan verbeteren.

Sluit u aan bij een panel van leiders op het gebied van bureaus, compliance en gehandicapten om meer te horen more than hoe webtoegankelijkheid kan werken voor uw bureau en uw klanten.

Schrijf u vandaag nog in voor “Agentschappen: inkomstenstromen vergroten doorway webtoegankelijkheid en naleving,” gepresenteerd doorway accessiBe.


About de auteur

Cynthia Ramsaran is directeur van aangepaste inhoud bij Third Doorway Media, uitgevers van Search Engine Land en MarTech. Cynthia’s abilities omvat de advertising and marketing-, technologie-, financiële, productie- en gaming-industrie, een multi-channel verhalenverteller satisfied meer dan twee decennia redactionele/contentmarketingervaring.