Videomarketeers melden dat het de hoogste ROI biedt van alle mediaformaten, maar degenen die het gebruiken, worden nog steeds geconfronteerd fulfilled uitdagingen fulfilled de strategie.

Het HubSpot Weblog Video Advertising and marketing Report ondervroeg 500+ videomarketeers en vroeg hen naar hun belangrijkste uitdagingen, en we hebben ze in dit bericht verzameld. Lees verder om erachter te komen waar marketeers mee te maken hebben en hoe u deze kunt overwinnen in uw strategie.

→ Nu toegang: Starterspakket voor videomarketing [Free Kit]

Beste videomarketinguitdagingen in 2022

De vijf belangrijkste uitdagingen voor videomarketing zijn:

 1. Gebrek aan tijd om videocontent te maken.
 2. Moeite fulfilled het maken van een effectieve videostrategie.
 3. Onvoldoende finances om videocontent te maken.
 4. Moeite fulfilled het maken van video’s (productie, filmen, bewerken van video’s).
 5. Gebrek aan inhoudelijke ideeën.

grafiek met de belangrijkste uitdagingen voor videomarketing waarmee videomarketeers worden geconfronteerdLaten we dieper ingaan op elk van deze uitdagingen en hoe u ze kunt aanpakken als u er ook mee worstelt.

1. Gebrek aan tijd om videocontent te maken.

Marketeers dragen veel petten en creëren meerdere verschillende soorten inhoud op meerdere kanalen, dus het is logisch dat het een uitdaging kan zijn om de tijd te vinden om alles in evenwicht te brengen.

Als gevolg hiervan is het geen verrassing dat het gebrek aan tijd om online video-inhoud te maken de meest gerapporteerde uitdaging is voor videomarketeers. Als het op tijdgebrek aankomt, merken ze ook op dat pre-productie het meest tijdrovende deel is, wat inhoudt dat je ideeën bedenkt, een transcriptie schrijft, castt, enz.

Een van de beste manieren om tijdgebrek bij het maken van video clip-inhoud te verhelpen, is doorway een effectieve videostrategie te hebben.

2. Moeite achieved het maken van een effectieve videostrategie.

Een videostrategie kan cruciaal zijn voor succes voor videomarketeers. Toch zeggen degenen die het formaat al gebruiken, dat dit het op één na meest uitdagende onderdeel van videomarketing is.

Als u deze uitdaging wilt overwinnen, is het proces voor het maken van een videomarketingstrategie vergelijkbaar fulfilled alle andere: identificeer uw doelgroep, stem af op relevante belanghebbenden, maak tijdlijnen en budgetten, kies distributiekanalen, ontwikkel berichten en beslis over hoe je zult succes volgen.

Marketeers zeggen dat er enkele aanvullende factoren zijn waarmee u rekening moet houden bij het maken van uw strategie:

 • Hoe u uw video clip-inhoud effectief promoot.
 • Hoe je de aandacht trekt in de eerste paar seconden.
 • Hoe je je video’s kort en bondig houdt.

grafiek met effectieve strategieën voor het genereren van leads uit marketingvideo's

3. Onvoldoende spending plan om videocontent te maken.

Een videomarketingbudget is goed voor alles wat komt kijken bij het maken van video’s, van storyboarding tot het promoten van je video’s om een ​​hoge ROI te behalen.

Als je problemen hebt fulfilled het bedenken van een spending budget, dan is dit hoe marketeers hun spending budget vaak opsplitsen:

 • 24% is gewijd aan de productie,
 • 20% is bestemd voor pre-productie,
 • 20% is bestemd voor postproductie.

videomarketingbudget

4. Moeite fulfilled het maken van video’s (video’s produceren, filmen, bewerken).

Ons onderzoek heeft de volgende strategies van marketeers gevonden als het gaat om het maken van video’s:

 • Investeren in je eigen videoapparatuur is op de lange termijn de moeite waard, aangezien 62% van de marketeers die in excess of apparatuur beschikken het creatieproces als ‘gemakkelijk’ omschrijft.
 • De meest populaire videobewerkingssoftware is Adobe Premiere Professional.
 • 44% van de marketeers gebruikt een Apple iphone als hun primaire camera voor videocontent.

Enkele andere manieren om het proces voor het maken van video’s soepeler te laten verlopen, zijn door een script te maken en je opnamelijst voor te bereiden, je studio van tevoren te organiseren om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt, en expertise voor te bereiden doorway ze het script van tevoren te geven.

5. Gebrek aan inhoudelijke ideeën.

29% van de marketeers zegt dat een gebrek aan contentideeën een grote marketinguitdaging is. Hier zijn enkele hoogwaardige en effectieve inhoudsideeën als u satisfied hetzelfde probleem worstelt:

 • Material waarin producten of diensten worden getoond, heeft de hoogste ROI, volgens marketeers die het gebruiken.
 • Inhoud die de waarden van uw merk laat zien, is het op één na meest gebruikte style inhoud en het op één na meest effectieve bij het genereren van qualified prospects en betrokkenheid.
 • Trendy inhoud satisfied betrekking tot culturele momenten en nieuwsverhalen krijgt een aanzienlijke betrokkenheid.
 • Relatable articles zit in de lift voor de nieuwste investeringen in 2022.

Consumenten kijken graag naar video’s, dus ontmoet ze waar ze al zijn.

De gewoonten van de consument laten duidelijk zien dat video een meest geconsumeerd en genoten mediaformaat is. Als gevolg hiervan kunt u doorway de veelvoorkomende uitdagingen op het gebied van videomarketing te overwinnen, voldoen aan de vraag van het publiek, betrokkenheid genereren en een blijvende indruk achterlaten.

Ontdek video's, sjablonen, tips en andere bronnen die speciaal zijn bedoeld om u te helpen een effectieve videomarketingstrategie te lanceren.