De zomer is in volle gang en hoewel dat voor velen betekent op vakantie gaan en luieren in de zon, stopt de marketingsleur nooit. We hebben het net afgespeurd en vijf updates uit de digitale marketingsector geselecteerd die absoluut gelezen moeten worden.

Van TikTok’s nieuwe strategische richting voor het populaire system tot de tactieken die topmarketeers gebruiken om spam en bots te bestrijden, we hebben vijf hoogtepunten die deze maand in internet marketing plaatsvonden.

Deze maand in internetmarketing

Verschillende leiders van TikTok verschenen op het Cannes Lions International Pageant of Creativeness, waarmee de eerste dag van het competition werd afgetrapt met enkele belangrijke updates above de toekomst van het platform.

Blake Chandlee, de inwoner van TikTok’s oplossingen voor wereldwijde operaties, zegt dat ze het aantal merken en adverteerders dat momenteel het platform gebruiken drastisch willen vergroten.

Deze nieuwe impuls voor meer advertenties omvat nieuwe programma’s om de focusing on en kwaliteit van advertenties te verbeteren, evenals de functionaliteit van de in-application-shoppingfunctie uit te breiden.

Hoewel TikTok een populair system is voor merken en influencers om vanaf te werken, zegt Francis Stones (die aan het hoofd staat van de Europese tak van TikTok’s merkveiligheid) dat sommige adverteerders sceptisch blijven more than het gebruik van de application, uit angst geassocieerd te worden achieved ‘problematische inhoud’.

Volgens Stones zullen ze nieuwe maatregelen nemen om inhoud grondiger te onderzoeken om de zorgen van merken fulfilled betrekking tot negatieve associaties weg te nemen.

Klik op de bovenstaande link als u meer wilt weten around deze update.

Deze maand in internetmarketing

Het beheren van betaalde mediakanalen en campagnes kan een frustrerende ervaring zijn in een wereld waar spam en bots zo gewoon zijn. Valse klikken en advertentieweergaven van bots kunnen statistieken opdrijven, waardoor marketeers een vertekend beeld krijgen van hun gegevens.

Om de bots te bestrijden, ondernemen betaalde mediamarketeers de volgende acties:

Controleren op niet-overeenkomende tijdzones

Marketeers controleren de gedeclareerde tijdzones van gebruikers aan de hand van de werkelijke tijdzone op het apparaat. Als deze tijdzones niet overeenkomen, verbergt de gebruiker mogelijk zijn identiteit om kwaadwillende bedoelingen te verbergen.

Pas op voor repetitief gedrag

Het identificeren van herhaald gedrag dat afkomstig is van een enkel IP-adres of gebruiker is een andere tactiek die marketeers voor betaalde media gebruiken om bots en spam te bestrijden. Doorway herhaalde kwaadaardige activiteiten van dezelfde bron te lokaliseren, kunnen ze voorkomen dat spammers dit gedrag voortzetten.

Analyseren van afwijkingen in verkeersstatistieken.

Ongebruikelijk hoge volumes websiteverkeer op bepaalde dagen, satisfied hoge bouncepercentages van buiten de geografische locaties waarop campagnes gericht zijn, kunnen wijzen op een botaanval. Marketeers analyseren zorgvuldig het websiteverkeer om kwaadwillenden te identificeren en tegen te houden.

Andere tactieken van betaalde mediamarketeers zijn onder meer:

  • Op zoek naar inconsistenties in gebruikersagenten
  • Verkeersbronnen opnieuw evalueren
  • Go-to-sector-beveiliging implementeren

Bekijk de bovenstaande backlink voor meer informatie about de strategieën die marketeers voor betaalde media gebruiken om spam te bestrijden.

Deze maand in internetmarketing

Binnen digitale advertising zijn er verschillende strategieën die marketeers gebruiken om sales opportunities te genereren en conversies te stimuleren. Binnen deze strategieën behoren shell out-per-click (PPC) en zoekmachineoptimalisatie (Website positioning) tot de meest populaire.

PPC-internet marketing draait om het gebruik van betaalde advertenties om bezoekers naar uw internet site te trekken. Elke keer dat er op een van uw advertenties wordt geklikt, betaalt u een vooraf bepaald bedrag.

Aan de andere kant richt Search engine optimization zich op het genereren van organisch verkeer doorway inspanningen om hoger te scoren op de resultatenpagina van een zoekmachine (SERP). Hoe hoger uw web-site of inhoud op de eerste pagina van de SERP verschijnt, hoe groter de kans dat gebruikers doorklikken.

Weten hoe deze strategieën anders werken, afhankelijk van uw marketingdoelen en wanneer u PPC- of Website positioning-marketing and advertising moet gebruiken, is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw marketingcampagnes succesvol zijn.

Bezoek de bovenstaande connection voor een meer diepgaande blik op PPC as opposed to Web optimization-advertising and marketing.

Deze maand in internetmarketing

Bij discussies around de standaard KPI’s (Essential Efficiency Indicators) die marketeers gebruiken om het succes van hun inspanningen te meten, is het gemakkelijk voor sentiment om de weg kwijt te raken. Als we naar spreadsheets en datagrafieken kijken, vergeten we soms dat elk van die klikken, conversies of bounces overeenkomt fulfilled een echt persoon satisfied een mening.

Social media-sentiment is vergelijkbaar fulfilled sociaal luisteren, waarbij merken opmerkingen en betrokkenheid bij gebruikers monitoren die hen rechtstreeks hebben getagd of op hun berichten hebben gereageerd. Terwijl sociaal luisteren naar deze directe interacties kijkt, volgt sentimentanalyse wat mensen zeggen en uiten over een merk of product zonder dat het merk direct wordt getagd.

Interesse om meer te leren? Klik op de connection hierboven!

Deze maand in internetmarketing

Iedereen die tijd heeft besteed aan marketing voor zoekmachineoptimalisatie (Search engine marketing) kent het belang van inbound links.

Wanneer andere internet websites satisfied een hoge autoriteit naar uw inhoud linken, helpt dit de positie van uw internet site in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Helaas is het bouwen van one way links van hoge kwaliteit een tijdrovend en vaak frustrerend proces.

Zou het niet zoveel gemakkelijker zijn om al die internet sites fulfilled een hoge autoriteit te laten besluiten om die one-way links zelf te gebruiken?

Topmarketeers van het Content Marketplace Institute hebben verschillende tips om dit voor elkaar te krijgen. Ze stellen zes soorten inhoudsitems voor die hoogwaardige back links zoals magneten aantrekken. Dit soort inhoud omvat:

  1. Sjablonen
  2. Hulpmiddelen
  3. Quizzen
  4. Originele grafieken en infographics
  5. Citaten
  6. Interne links

Bekijk de bovenstaande connection voor meer informatie over elk van deze inhoudsitems.

Afsluiten

De wereld van digitale marketing and advertising stopt voor niemand, en deze maand was geen verwachting. Deze vijf artikelen bieden een momentopname van het marketingnieuws van deze maand, van nieuwe strategieën die worden geïmplementeerd op populaire sociale platforms tot nieuwe ideas en trucs om back links te stimuleren.

We hopen dat deze lijst met essentiële marketingupdates nuttig en informatief is geweest.

Om snel de hoogtepunten te bekijken, hebben we geleerd hoe de leiders van TikTok nieuwe functies voor hun app implementeren om adverteerders te helpen groeien. Dat is waarschijnlijk opwindend nieuws voor merken en influencers die de application al gebruiken voor hun marketingcampagnes.

Vervolgens hebben we de strategieën van betaalde mediamarketeers besproken om botaanvallen en spamverkeer te bestrijden. Achieved enig trim onderscheidingsvermogen en zorgvuldige analyse kunt u kwaadaardig verkeer afweren en uw marketingstatistieken zuiver houden.

Vervolgens hebben we de voor- en nadelen van PPC- en Web optimization-advertising and marketing besproken en hoe u kunt weten welke van deze populaire marketingstrategieën geschikt is voor u en uw bedrijf of web page. Niemand wil tijd (en geld!) verspillen aan een strategie die niet previous bij hun marketingdoelen.

Daarna leerden we more than de analyse van het marketingsentiment op sociale media en waarom, ondanks hoe vaak het over het hoofd wordt gezien, marketeers dit in de gaten moeten houden. Zonder te weten hoe consumenten echt above uw merk of product or service denken, kan het moeilijk zijn om te veranderen wat u verkeerd doet (of te profiteren van wat u goed doet!)

10 slotte hebben we zes inhoudsmiddelen ontdekt die aan blogposts kunnen worden toegevoegd om hoogwaardige inbound links te genereren. Het implementeren van een uitstekende strategie voor het verkrijgen van back links kan lastig zijn om te bereiken, waardoor dit inzicht ongelooflijk waardevol is voor marketeers.

Vragen, opmerkingen of zorgen? We horen graag uw opinions!

Volgende maand zijn we er weer satisfied vijf nieuwe artikelen voor je. Als je in de tussentijd meer wilt weten, bekijk dan onze bestaande blogs die verschillende digitale marketingonderwerpen behandelen!

Bericht door Nicole Orlans (1 berichten)

Nicole is de contentspecialist bij TechWyse. Nicole is gespecialiseerd in het maken van boeiende geschreven inhoud en heeft altijd een schrijfproject onderweg. Op de momenten dat ze niet schrijft, houdt ze ook van lezen en movies kijken.