Van nieuwe ondernemers die hun allereerste onderneming starten tot gevestigde bedrijven satisfied jarenlange ervaring, toegang tot fondsen is een veelvoorkomend probleem dat ze allebei delen. Een manier om dit probleem op te lossen is doorway subsidies aan te vragen om toegang te krijgen tot fondsen om specifieke problemen op te lossen.

De beurzen in de samenvatting van de 7 days willen iedereen helpen, van nieuwe en studentondernemers tot bedrijven die eigendom zijn van gekleurde vrouwen, evenals gevestigde bedrijven die satisfied verschillende uitdagingen worden geconfronteerd. Bekijk deze subsidies en kijk of u in aanmerking komt om u te helpen fulfilled financieringsproblemen waarmee u mogelijk wordt geconfronteerd.

De eerste twee beurzen van Incfile zijn The Fresh Commence Business Grant en The Younger Entrepreneur Scholarship Grant, die beide $ 2,500 opleveren. Het geld is bedoeld voor starters, doorgewinterde ondernemers die een nieuwe onderneming starten en studentondernemers. De andere subsidies zijn afkomstig van het Caress Desires Fund en gemeenschappen in het hele land fulfilled subsidies die deel uitmaken van de American Rescue Program Act en die van alles aanpakken, van verbeteringsprojecten tot aan bedrijfsvoering gerelateerde uitdagingen. Lees meer about alle beschikbare subsidies.Nieuwsoverzicht voor kleine bedrijven – 8 juli 2022

Blijf op de hoogte met de rest van de samenvatting van deze 7 days more than problemen met kleine bedrijven:

Nieuwe Google Workspace-functies gericht op individuele bedrijfseigenaren

Google Workspace krijgt binnenkort een nieuwe functie waarmee individuele bedrijfseigenaren elektronische handtekeningen kunnen genereren in Google Documenten.

Nieuwe Bing Maps-functies kunnen kleine bedrijven en reizigers helpen

Bing Maps heeft onlangs nieuwe functies geïntroduceerd die kleine bedrijven kunnen helpen meer klanten aan te trekken door reizigers te helpen hun weg gemakkelijker te vinden. Nieuwe functies van Bing Maps kunnen kleine bedrijven en reizigers helpen De nieuwe ‘ervaringen’ zoals Bing ze noemt, omvatten een application voor afstandscalculator, een application voor gasprijzen en een application voor parkeerzoekers.

Baltimore Man aangeklaagd voor aanklachten die hij vervalste PPP-lening en EIDL-leningaanvraag

Een guy uit Baltimore wordt geconfronteerd satisfied federale aanklachten voor het naar verluidt indienen van frauduleuze aanvragen voor hulpleningen en het stelen van de identiteit van een belastingvoorbereider. Baltimore-gentleman aangeklaagd wegens vervalsing van PPP-lening en EIDL-leningaanvraag De 37-jarige beklaagde, Dana Lamar Antonio Hayes Jr.

Deb Brown legt uit: wat is een Kamer van Koophandel?

Wat is een kamer van koophandel en hoe kan het uw kleine onderneming helpen? Volgens Deb Brown, voormalig Chamber Govt en medeoprichter van Preserve Your City, stel je waarschijnlijk de verkeerde vragen. In plaats daarvan zegt ze dat je moet zoeken naar manieren waarop je je kamer kunt helpen je te helpen.

Hoe Ingrid Vanderveldt een miljard vrouwelijke ondernemers mondig maakt

Velen van ons hebben gedurfde visies, maar weinigen handelen ernaar, vooral een visie om een ​​miljard vrouwen sterker te maken. In The Tiny Company Radio Demonstrate deze week demonstreert Ingrid Vanderveldt deze visie. Ze is de voorzitter en CEO van Empowering a Billion Females (EBW) en Vanderveldt World wide Investments.

Fb Pay back krijgt een naamswijziging

Mark Zuckerberg maakte onlangs bekend dat zijn zakenimperium Meta de naam van betaalapp Fb Pay back verandert in Meta Pay out. Facebook Spend krijgt een naamsverandering Meta Spend zal functioneel hetzelfde zijn als Fb Shell out, dus iedereen die Fb Pay out eerder heeft ingesteld, hoeft niets nieuws te doen om Meta Shell out te gaan gebruiken.

Is het echt mogelijk om Rusland te isoleren van de wereldeconomie?

De voortdurende invasie van Oekraïne doorway Rusland begint onrust te veroorzaken in Europa en de relaxation van de wereld, aangezien de gaspijpleidingen worden beperkt en er sancties worden opgelegd aan Rusland. Is het echt mogelijk om Rusland te isoleren van de wereldeconomie? Tot nu toe heeft de gasuitschakeling niet al te veel hinder veroorzaakt, maar het zal in de wintermaanden zijn wanneer het echt tough toeslaat.

Ontvang de laatste koppen van Little Business Developments. Volg ons op Google Nieuws.

Afbeelding: Depositphotos


Meer in: Subsidies voor kleine bedrijven