Een bedrijfseigenaar in Brookville, New York, heeft schuldig gepleit voor het opzettelijk niet incasseren en betalen van arbeidsbelastingen aan de IRS.Spa-eigenaar pleit schuldig voor fraude met loonbelasting

Uit gerechtelijke documenten blijkt dat Sung Soo Chon, beter bekend als Steve Chon, toezicht hield op de dagelijkse activiteiten van twee spa’s en hun gerelateerde bedrijven. De 63-jarige Chon was de CEO, president en meerderheidsaandeelhouder van Spa Castle Queens in University Issue, New York, en Spa Castle Texas, in Carrolton, Texas.

Loonfraude

Volgens verklaringen die in de rechtbank zijn afgelegd, heeft Chon ondergeschikten opdracht gegeven om contant loon te betalen aan sommige werknemers, van wie sommigen niet legaal in dienst waren om in de Verenigde Staten te werken.

Chon wordt geconfronteerd achieved een maximumstraf van vijf jaar gevangenisstraf, evenals een periode van gecontroleerde vrijlating, restitutie en geldboetes.

De zaak benadrukt de ernst van de straffen voor overtredingen van belastingfraude voor kleine bedrijven. Een van de grootste uitdagingen waarmee eigenaren van kleine bedrijven worden geconfronteerd, is het efficiënt beheren van geld, salarisadministratie en belastingen, satisfied inachtneming van de damp. Als u oneerlijk en onvoorzichtig bent above de manier waarop arbeidsbelastingen worden beheerd en ingediend, kan dit leiden tot een onderzoek doorway de Internal Income Assistance (IRS). Dit kan leiden tot aanklachten, boetes en zelfs gevangenisstraffen.

Naleving van de loonlijst

Vervolgens is het van vitaal belang dat kleine bedrijven bekend zijn fulfilled arbeids- en loonwetgeving. Als ze niet above de kennis beschikken, kan het uitbesteden van salarisadministratie aan specialisten een onschatbare investering zijn om ervoor te zorgen dat dit onvermijdelijke facet van het runnen van een bedrijf suitable wordt uitgevoerd en in overeenstemming is satisfied de soaked.

Een verklaring door het ministerie van Justitie, Office of General public Affairs, beschreef hoe de eigenaar van twee spa-bedrijven de IRS oplichtte.

“Van het eerste kwartaal van 2014 tot het eerste kwartaal van 2017 heeft Chon niet alle wettelijk verplichte federale loonheffingen ingehouden op de lonen van sommige spa-medewerkers en heeft hij valse aangiften arbeidsbelasting ingediend bij de IRS. Gedurende deze periode zorgde Chon ervoor dat de bedrijven meer dan $ 1,3 miljoen aan contante lonen verborgen hielden. In totaal hebben de spa-bedrijven geen $ 199.238 aan loonbelasting betaald vanwege de IRS, “zei het Business office of Community Affairs.

De zaak wordt onderzocht door de IRS-Legal Investigation.

Verschillende soorten belastingfraude

Hoewel in deze zaak sprake is van ernstige misdaad op het gebied van werkgelegenheid en loonbelasting, wordt nogmaals benadrukt hoe belangrijk het is voor kleine bedrijven om niet betrokken te raken bij belastingfraude.

Er zijn veel verschillende soorten belastingfraude waar eigenaren van kleine bedrijven in verwikkeld kunnen raken. Zonder de juiste begeleiding of advies kan een kleine zaak gemakkelijk uitgroeien tot iets veel groters dat de reputatie van een klein bedrijf in gevaar brengt.

Deze casus onderstreept de waarde van het zoeken naar professioneel advies en ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht, en in het bijzonder salariszaken.

Ontvang de laatste koppen van Little Enterprise Developments. Volg ons op Google Nieuws.

Afbeelding: Depositphotos