De juiste houding kan een belangrijke rol spelen in uw reis naar zakelijk succes op de lange termijn.

En we zijn hier om u te helpen op die reis.

Voor de nieuwste Sage E-book Club werken we samen satisfied promoting en way of thinking pro Teresa Heath-Wareingdie haar favoriete boeken heeft uitgekozen om je te helpen de juiste way of thinking te krijgen om te winnen in het bedrijfsleven.

Haar favoriete lezingen zullen je inspireren om de beste leider te zijn die je kunt zijn, inspiratie opdoen en je mensen helpen bloeien.

Bekijk de selectie van Teresa:

1. De 7 eigenschappen van zeer effectieve mensen

2. Je bent een badass: hoe stop je achieved twijfelen aan je grootsheid en commence je een geweldig leven te leiden?

3. De 5 seconden regel

4. Denk als een monnik

5. De grote sprong

7 gewoonten van zeer effectieve mensen

1. De 7 eigenschappen van zeer effectieve mensen doorway Stephen R Covey

Dit is een van de eerste boeken die ik las toen ik meer wilde weten in excess of persoonlijke ontwikkeling en frame of mind, en het was een geweldig boek om mee te beginnen.

Fulfilled meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren is het er een waar je keer op keer naar terug kunt gaan.

Terwijl ik dit schrijf, denk ik dat ik het nog eens ga lezen.

Dit boek deelt de zeven gewoonten die volgens Stephen noodzakelijk zijn om echt succesvol te worden in het leven en in het bedrijfsleven.

Hij concentreert deze gewoonten rond de karakterethiek (dwz waar je van binnen uit bestaat) in plaats van alleen te werken aan wat mensen aan de buitenkant zien.

Als je dit boek niet hebt gelezen, zul je nog steeds veel van deze principes, concepten en citaten herkennen waarnaar vaak wordt verwezen in zoveel andere boeken around dit onderwerp.

Lees meer about De 7 eigenschappen van zeer effectieve mensen

Je bent een badass

2. Je bent een badass: hoe stop je met twijfelen aan je grootsheid en start je een geweldig leven te leiden? door Jen Sincero

Soms als het op mentaliteit aankomt, heb je zachtheid, vriendelijkheid en liefde nodig en soms heb je een openhartige schop in de rug nodig.

En dit is wat je krijgt als je You Are A Badass leest.

Dit boek is ook een goede introductie tot frame of mind, aangezien Jen zelf vertelt dat ze in de spirituele/zelfhulpwereld zat. Maar ze wist ook dat hoewel haar leven oké was, ze er meer uit wilde halen.

Ze ging op reis om alle boeken te lezen, naar alle evenementen te gaan en alle verschillende manieren uit te proberen om een ​​beter leven te creëren.

Dit boek is haar samenvatting van de dingen die hebben gewerkt en haar kijk daarop.

Deze reading zal je helpen om zelfbewuster te worden, te begrijpen wat je wilt in het leven en je de moed te geven om ervoor te gaan.

Lees meer over You Are A Badass

De 5 Seconden Regel

3. De 5 seconden regel door Mel Robbins

Mensen kunnen vaak denken dat mentaliteit alles te maken heeft satisfied meditatie en zen zijn. Maar soms willen we gewoon dat iemand ons iets praktisch geeft dat we kunnen doen om een ​​verschil in ons leven te maken.

Mel deelt een eenvoudige maar zeer effectieve strategie om je leven te veranderen. Het is zo eenvoudig dat Mel zelf vertelt hoe het klinkt als een gimmick.

Maar dit boek bewijst dat deze strategie geworteld is in de wetenschap en bewijst precies waarom het werkt.

Ze vertelt hoe gevoelens en emoties een groot effect hebben op wat we doen (of niet doen) in ons leven. Achieved behulp van de vijf-secondenregel laat Mel zien hoe je above die gevoelens heen kunt komen.

Ze geeft ook praktische tips om productief te blijven en een ochtendroutine te hebben die je klaarstoomt voor succes.

Een van de dingen die ik zo leuk vind aan dit boek is haar persoonlijke verhaal en hoe ze de strategie gebruikte om haar eigen leven te verbeteren.

Lees meer above De 5 Seconden Regel

Denk als een monnik

4. Denk als een monnik door Jay Shetty

Het uitgangspunt van dit boek gaat about het vinden van een manier om ons af te sluiten van de buitenwereld en ons meer op onszelf, wie we zijn en onze waarden te concentreren.

Door dit te doen, kunnen we in de richting van dankbaarheid, dienstbaarheid en mededogen gaan.

Jay gelooft dat dit de manier is voor mensen om een ​​meer vervuld, gelukkig en zinvol leven te leiden.

Jay deelt echter niet alleen waarom we zouden moeten denken als een monnik. Het boek staat boordevol praktische strategieën zoals de location-, prevent- en swaptechniek om negativiteit en angst aan te pakken.

Voor mij is de overvloed aan concepten, ideeën en strategieën om uit te proberen, allemaal ondersteund doorway interessante verhalen, een van de beste dingen van dit boek.

Lees meer in excess of Assume Like A Monk

De grote sprong

5. De grote sprong door Homosexual Hendricks

Heb je ooit iets nieuws in je leven gewild? Of wilde je naar het volgende niveau gaan en werd je elke keer dat je het probeerde tegengehouden doorway iets?

Plottwist: wat als jij het al die tijd was? Dit is waar Homosexual more than praat in The Big Leap.

Wat als je jezelf saboteert? Elke keer dat je in de buurt komt van iets geweldigs, ben jij misschien degene die jezelf ervan weerhoudt om het te bereiken.

Maar waarom zou je dat doen?

Gay legt uit dat we onszelf saboteren om onszelf te beschermen, omdat deze verandering ons uit onze comfortzone haalt.

Gelukkig heeft hij wat advies in excess of hoe we doorway de sabotage heen kunnen komen fulfilled behulp van praktische strategieën zoals de Higher Restrict Attitude en werken in je Zone of Genius.

Lees meer around De grote sprong