Op afstand of op kantoor - het grote debat

Op afstand of op kantoor is het grote debat tussen werknemer en werkgever waarbij de machtsdynamiek verschuift. Sinds anderhalf jaar is er een grote vraag. De heropening van de economie presenteerde bedrijven satisfied een grote behoefte aan arbeiders.

Bedrijven boden mogelijkheden om op afstand of hybride te werken. Anderen boden flexibele werkschema’s aan, zodat mensen konden kiezen waar en wanneer ze wilden werken. Er waren geen beperkingen aan waar digitale nomaden konden werken. Ondanks de lagere kosten van levensonderhoud, stelde het administration mensen in staat om hetzelfde geld te verdienen, ongeacht waar ze verhuisden. Als bedrijven middelen en voordelen zouden aanbieden die melt away-out van werknemers zouden voorkomen, zoals: geestelijke gezondheidszorg, zou dat helpen.

Sinds duizenden bedrijven zijn ingekrompen, zijn personeelsstops doorgevoerd, vacatures ingetrokken en is de stemming in het land drastisch veranderd.

WAT IS ER PRECIES VERANDERD?

De tarieven zullen worden verhoogd doorway de Federal Reserve Lender. Hypotheken, creditcards en leningen worden hierdoor aanzienlijk duurder. Een andere grote belasting wordt betaald door Amerikanen. Met de omkering van het fiscale beleid, van het overspoelen van de economie achieved veel geld in stimuleringsmaatregelen tot nu de zaken aanscherpen, begint de trage start off van bedrijven en get started-ups die nu worden geconfronteerd satisfied de schade van dit voordelige goedkope geld.

Uiteindelijk zal een recessie waarschijnlijk het gevolg zijn. Tijdens recessies zullen deze bedrijven kosten moeten besparen en moeten beginnen met het ontslag van een aantal van hun werknemers. De technologiesector en de cryptocurrency-sector hebben duizenden mensen ontslagen. Dit heeft zich nu verspreid naar hypotheekbedrijven, zoals zelfs gevestigde topbedrijven zoals JPMorgan en andere vastgoedbedrijven.

NAAR MEER ONTSLAG, VALLEN VACATURES

De prijzen van aandelen en cryptocurrencies kelderden, wat beleggers bang maakte. De stemming van Amerikanen is verschoven van een gevoel van euforie naar angst voor de toekomstige gezondheid van de economie en de arbeidsmarkt.

Wanneer bedrijven beginnen te vragen of ze meer personeel moeten aannemen, is dat niet verwonderlijk. Een gebruikelijke praktijk voor functies op directieniveau is om alleen in dienst te nemen wanneer dit absoluut noodzakelijk is. Het aantal vacatures daalde in april fulfilled ongeveer een 50 percent miljoen, meldt CNBC. Het afgelopen jaar zag Certainly, de grote vacature-aggregator, het aantal vacatures teruglopen. Evenals Bloomberg, Walmart en Amazon hebben hun werknemers laten vertrekken en niet vervangen.

Werkgevers die vacatures intrekken, zijn onderworpen aan extreme publieke reacties. Coinbase is een goed voorbeeld van hoe je moet leren van fouten van andere bedrijven. Uw Human Means-afdeling moet de tijd kunnen nemen om de juiste kandidaten aan te nemen en zichzelf niet in een situatie brengen waarin de kandidaat het bedrijf zal verlaten of voor een korte periode bij het bedrijf zal zijn.

Aannemers en gigwerkers kunnen de voorkeur hebben van bedrijven. Mensen die voor deze bedrijven werken, worden niet als voltijdse werknemers beschouwd, maar ontvangen geen voordelen en kunnen op elk instant worden geïnformeerd dat hun diensten niet langer nodig zijn.

ZULLEN BEDRIJVEN WERKNEMERS DUWEN VOLTIJD TERUG TE GAAN?

Omdat de meeste werknemers kiezen voor werken op afstand, is er een gemeenschappelijke gemengde aanpak achieved gettsatisfied deze nieuwe visie de bazen van de bedrijven aan boord. Verspreide werknemers in verschillende delen van het land vormen een uitdaging voor managers. Voor managers is het vaak makkelijker om iedereen op één plek te hebben.

Toen er een onderzoeksstudie uitkwam van de Modern society for Human Resource Management, konden ze vaststellen dat werken op afstand niet populair is bij het hogere management. Zeggen dat er veel negatieve meningen waren in excess of de nieuwe golf van thuiswerken en dat het hogere management dit niet wilde toestaan. Ze gaven de voorkeur aan de kantoorstijl en -omgeving.

Toen eigenaren en het hogere administration werden gevraagd om deel te nemen aan de enquête, waren ze erg openhartig en eerlijk. Meer dan 70% van de antwoorden gaf aan dat werken op afstand snel kan worden vervangen doorway medewerkers op locatie als iemand niet op kantoor wil blijven. 62% verklaarde dat fulltime werken op afstand schadelijk is voor hun werknemers en carrièredoelen en de andere 72% zei dat ze willen dat iedereen op kantoor fulltime werkt.

ALS MIDDEL OM MINDER TE VERMINDEREN, DREIGEND TERUG TE KEREN NAAR KANTOOR

Wanneer ontslagen worden aangekondigd, zien bedrijven er zelden goed uitaf. Daardoor lijkt het bedrijf fulfilled veel problemen te kampen. Leveranciers, klanten en medewerkers vragen zich allemaal af of er achter de schermen nog een ander probleem op de loer ligt. Het administration kan ontslagen zien als een erkenning dat het administration van het bedrijf slecht is geweest.

Een vergelijkbare strategie is in het verleden mogelijk toegepast doorway de CEO van Tesla. Musk maakte een recente openbare aankondiging dat hij zijn werknemers volledig berispte en eiste dat ze allemaal naar kantoor zouden terugkeren of ontslagen zouden worden. Medewerkers kunnen zich gemotiveerd voelen om alleen te vertrekken. Tijdens een interview verklaarde Musk zelfs dat Tesla van system is om de komende drie maanden 10% van zijn werknemers te ontslaan.

Omdat de kosten voor onroerend goed voor kantoren al hoog zijn, bieden ze werknemers de mogelijkheid om hybride opties te hebben om wat further geld voor bedrijven te besparen. Yelp zei bijvoorbeeld dat het zal uitsterven als een hybride werkplek. Dat gezegd hebbende, kondigden ze ook merkbaar aan dat ze hun kantoren in de belangrijkste steden willen sluiten en 4.000 werknemers de mogelijkheid willen bieden om thuis te blijven en op afstand te werken, als een kostenbesparend hulpmiddel. Nu, satisfied Airbnb, Twitter en zelfs Slack om er maar een paar te noemen, zijn ze al begonnen met de implementatie van externe posities.

DIT IS HET Instant

Tijdens de Grote Registratie nemen werknemers massaal ontslag bij hun werkgevers. Achieved de supercompetitieve markt van dit instant, maken ze zich geen zorgen above het vinden van een andere baan die previous bij hun wensen en behoeften. Ze geloven dat ze sneller dan voorheen een betere carrière zullen vinden.

Als je erover nadenkt om van baan te veranderen en nieuwe kansen te vinden, zorg er dan voor dat je onderzoek doet. U moet letten op elk sort indicatie dat er aanstaande ontslagen zijn bij bedrijven waar u naar kijkt. Neem call op met en vind huidige werknemers van banen waarin u geïnteresseerd bent en vraag om hun eerlijke feed-back more than het bedrijf waar ze werken. Dat kan u alles vertellen en u in staat stellen een weloverwogen beslissing te nemen.

Als u in deze situatie een recruiter bent, moet u ervoor zorgen dat u uw vragen verandert en meer gedetailleerde vragen stelt en meer te weten komt about het bedrijf waarmee u in zee gaat om hun belangrijkste medewerkers te vinden.

LAY OFFS EN VOORBEREIDING

Als u niet ontslagen dreigt te worden, wilt u misschien nog eens nadenken over het zoeken naar een nieuwe baan. Je zult de komende tijd onmisbaar moeten worden. Als de persoon die voor dingen kan zorgen, wil je gezien worden als een persoon die bij je past. Wanneer er nieuwe opdrachten of taken ontstaan, steek je hand op. Vergeet niet je baas en management te laten weten wat je hebt gedaan. Positief, enthousiast en motiverend gedraag je te allen tijde.

LAATSTE GEDACHTEN

Bovendien moet u een noodplan beschikbaar hebben voor het geval dat. Uw vakgebied kan u helpen bij het vinden van recruiters. Wees altijd eerlijk en laat je bedrijf weten dat je graag wilt blijven, maar vanwege de onzekerheid vraag je of ze andere nieuwe kansen in de gaten kunnen houden. Bereid je voor op interviews door get in touch with op te nemen fulfilled loopbaancoaches en cv-schrijvers. Neem contact op met je netwerk en laat hen weten dat je redelijk tevreden bent achieved waar je bent en mocht er iets mis gaan op je kantoor, dan hoor je graag about nieuwe banen.

BEL VANDAAG (657) 258 – 0577 OF e-mail ons op [email protected]!

BEKIJK ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN

Fb: Klik hier

Instagram: Klik hier

Twitter: Klik hier

TikTok: Klik hier

LinkedIn: Klik hier

Andere bronnen die u misschien leuk vindt:

Waarom bedrijven zich zorgen moeten maken around cyberbeveiliging te midden van Rusland-Oekraïne Nieuws

Manieren voor bedrijven om cyberbeveiligingsrisico’s bij fusies en overnames te verminderen

Cyberbeveiliging en Family Places of work – MCDA CCG, Inc.

Pas op voor intimiderende oplichting gericht op uw bedrijf

Beheer uw bedrijf door moeilijke tijden – overwin uw angst