De Inbound-conferentie van HubSpot is terug in persoon voor 2022. Lake A person zal ter plaatse zijn voor de duur van de evenementen en zou graag aansluiten voor een kopje koffie of een drankje daarna om achieved u een strategie te bedenken hoe wat u hoort bij Inbound kan worden geïntegreerd in uw bedrijfsplanning voor de relaxation van 2022 en op weg naar 2023.

Als je op onze kalender wilt komen, geef ons dan hier een seintje en we zullen een paar weken voordat we naar Boston gaan, een abide by-up geven en een tijd afspreken om get in touch with te maken.

Het was een geweldig jaar met onze vrienden bij HubSpot. Hier zijn een paar van onze favoriete hoogtepunten.

Lake A single behaalt Diamond Alternatives Husband or wife Tier: We begonnen het jaar fulfilled de aankondiging dat we de Diamond Options-position hadden bereikt. Om de status van spouse voor diamantoplossingen te bereiken, moeten partners platformcertificering en bewezen abilities behalen en behouden. Tiers worden bereikt op foundation van het succesniveau dat partners behalen voor hun klanten.

HubSpot-kenmerken Lake One particular Circumstance Research: eerder dit voorjaar waren we nederig toen we een situation study op HubSpot hadden. Een mix van een klantverhaal en de groei die we als HubSpot-spouse hebben gezien.

Geaccepteerd voor een accreditatieprogramma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is: deze zomer kondigen we aan dat we zijn toegelaten tot een onboarding-accreditatieprogramma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is achieved HubSpot.