Onclusive breidt Amerikaanse voetafdruk uit met kritische vermelding

NEW YORK: Essential Mention heeft vandaag aangekondigd dat het onderdeel zal worden van Onclusive, een nieuw gevormde wereldwijde partner voor PR- en communicatiesucces. De verhuizing combineert Vital Mention’s mediamonitoring- en mediacontactdatabasetools satisfied Onclusive’s suite van marktleidende wereldwijde mediamonitoring-, satisfy- en beheeroplossingen.

Onclusive is start dit jaar ontstaan ​​uit de fusie van Kantar’s Name Intelligence-activiteiten, PRgloo en de legacy Onclusive-activiteiten.

De bestaande klanten van Essential Point out kunnen hun producten en diensten gewoon blijven gebruiken. Binnenkort kunnen klanten profiteren van het ruimere aanbod van Onclusive.

In een reactie op de aanwinst van vandaag, CEO bij Onclusive, Manuel Moerbach gezegd: “We zijn verheugd om Essential Mention aan boord te brengen op dit opwindende punt in onze reis, waarbij we hun technologie en expertise in ons bedrijf integreren. Deze overname versterkt onze missie om nauw samen te werken satisfied onze klanten terwijl we ernaar streven om ‘s werelds meest gerespecteerde media-inlichtingendienst te leveren. We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de services die we bieden aan PR- en communicatieprofessionals more than de hele wereld voort te bouwen en te verbeteren.”

Don Yount, CEO bij Essential Mention toegevoegd: “Mijn werk bij Critical Mention kwam altijd neer op het ontketenen van de talenten van onze teamleden, die op hun beurt het potentieel in ons platform ontketenden. Ze creëerden enorme waarde voor onze aandeelhouders, voor onze klanten en voor zichzelf. Vanaf het start out geloofde ik dat we op een dag de krachten zouden bundelen fulfilled de ideale strategische partner waarmee we die waarde zouden kunnen vermenigvuldigen. Een betere strategische match dan Onclusive is nauwelijks denkbaar.

Onclusive is eigendom van technologie-investeerder Symphony Technologies Group (STG). Deze overname werd geadviseerd doorway Canaccord Genuity LLC en Paul Hastings. Ondersteuning voor de transactie werd ook verzorgd doorway Primary Road Money Company en Stellus Funds Administration. Oaklins DeSilva & Phillips, LLC was de exclusieve financiële adviseur van Significant Mention en Pryor Cashman LLP was juridisch adviseur.

Neem voor meer informatie speak to op satisfied:

[email protected]

Leave a Reply