Nou, internet toen je dacht dat 2022 niet meer turbulent kon worden, zijn er 30 regeringsaftredingen geweest (en dat telt… 👀), inclusief die van de Britse leading. Tremendous goed.

Veel marketeers zullen hun strategie voor het komende jaar in kaart brengen, of dat nu een kalenderjaar of een boekjaar is. Maar achieved een steeds veranderende vooruitzichten, waaronder een dreigende recessie, wereldwijde conflicten en recente politieke instabiliteit (we beginnen niet eens around het milieu), moeten marketeers het macro- en microlandschap in de gaten houden om ervoor te zorgen dat de strategische keuzes die je een paar maanden geleden misschien hebt gemaakt, zullen niet verouderd raken.

Maar hoe kun je het bijbenen als er zoveel gebeurt?

Een kijkje in de marketingkristallen bol

Elke maand doet ons strategieteam het graafwerk om u op de hoogte te houden van de nieuwste marketingtrends – inclusief de bedreigingen en kansen – om uw marketingactiviteit voorop te houden.

In het rapport van deze maand behandelen ze:

  • De drievoudige bedreiging voor de effectiviteit van marketing
  • Afhaalrestaurants van Google Internet marketing Dwell 2022 (inclusief nieuwe advertenties en productfuncties)
  • Hoe merken kunnen profiteren van de opkomst van digitale audio
  • Waarom inclusieve advertising toegankelijke internet marketing betekent
  • De Rapport over de status van linkbuilding voor 2022
  • Kanaalspecifieke updates

Download het rapport above marketingtrends van juli by means of het onderstaande formulier. Wil je dat ons strategieteam je een handje helpt? Neem hier make contact with op.