&#13

Tijdens een moeilijke periode op de kapitaalmarkten is JTLV, onder leiding van Amir Biram, Shlomo Gutman en Ariel Rotter, erin geslaagd om NIS 2,1 miljard bijeen te brengen voor zijn derde vastgoedfonds, zo heeft “Globes” vernomen. De kapitaalverhoging, waaraan enkele van de grootste financiële instellingen van Israël hebben deelgenomen, samen satisfied particuliere investeerders, vond plaats in minder dan zes maanden.

&#13

Samen satisfied schulden zal het JTLV3-fonds activa kunnen kopen voor een bedrag van bijna drie keer het opgehaalde kapitaal, dat wil zeggen meer dan NIS 6 miljard, volgens informatie die aan de verschillende instellingen is verstrekt. Onder de investeerders in het fonds zijn Clal Insurance plan, Migdal, Harel, Menorah Mivtachim, Financial institution Hapoalim en Meitav Sprint.

&#13
&#13
&#13
&#13

&#13
&#13
&#13
&#13

Het fonds heeft al drie bargains op stapel staan. Een daarvan, de aankoop van de parkeerplaats en de commerciële ruimtes van het Mandarin Lodge in Tel Aviv voor 190 miljoen NIS, werd vorige maand gemeld door “Globes”. Het fonds krijgt grond satisfied rechten om 10.000 vierkante meter hotelruimte te bouwen.

&#13

Een andere offer, die nog niet is afgerond, is een prepare om samen achieved hedgefonds Brosh 15% van supermarktketen Shufersal’s te kopen. De fondsen boden eerder dit jaar NIS 540 miljoen voor een minderheidsbelang in het onroerend goed van Shufersal.

&#13

De derde deal, volgens de informatie die aan de financiële instellingen is gepresenteerd, is de bouw van de zevende Ikea-winkel in Israël, in Ashdod. Samen satisfied de Ikea-franchisenemer in Israël, de Bronfman-Fisher Team, kocht het fonds de helft van de rechten op de 110 dunam-internet site, waarop een 25.000 vierkante meter grote winkel zal worden gebouwd, van ontwikkelaar Tzachi Abu (through Ari Genuine Estate) voor NIS 226 miljoen.

&#13

Gepubliceerd doorway Globes, Israel small business information – en.globes.co.il – op 7 juli 2022.

&#13

© Copyright van Globes-uitgever Itonut (1983) Ltd., 2022.

&#13
&#13