Introductie van onze Business Essentials-service

We weten allemaal hoeveel hard werken het is om een ​​klein bedrijf te runnen. Als eenmanszaak heb je de leiding over alles: je product of dienst, boekhouding en marketing. En dat is nog maar de essentie. Wanneer u mensen in dienst heeft, kunt u de stress vermenigvuldigen door het arbeidsrecht te volgen, uw groeiende bedrijf te financieren, met de belastingdienst om te gaan en waarschijnlijk te onderhandelen met verhuurders.

Maar wat als er iets misgaat?

Stel, u heeft een juridisch geschil met een verhuurder? Of laat HMRC uw rekeningen doorzoeken? Of moet u snel geld lenen om aandelen te kopen?

Zou u zich niet beter voelen wetende dat uw bedrijf is gedekt voor juridische kosten, arbeidsrechtelijk advies en met een beschikbare makelaar die u kan helpen bij het regelen van snelle bedrijfsfinanciering?

Word vandaag nog lid van ons Business Essentials-lidmaatschap

Als je een klein bedrijf hebt, kan het voelen alsof je overal een expert in moet zijn, maar waar begin je?

Met ons maandelijkse Business Essentials-abonnement helpen we u met het zwaar tillen van zakelijke belastingen, verzekeringen, financiën en HR, zodat u meer tijd kunt besteden aan waar u goed in bent: uw bedrijf runnen.

  • Juridisch en fiscaal advies
  • Financiering op maat
  • Zakelijke verzekeringen
  • Bescherming van de werkgelegenheid
  • PR/crisishulp
  • Advies op het gebied van gezondheid en veiligheid
  • Dekking van de jurydienst
  • Welzijnsbegeleiding
  • Onderscheidingen en bekendheid

Ons maandelijks abonnement is een kosteneffectieve manier om alle back-uptools te krijgen die u nodig heeft om uw bedrijf te runnen.

Essentiële voordelen die elk klein bedrijf nodig heeft

Juridisch en fiscaal advies

Business Essentials omvat bescherming tegen onverwachte juridische kosten, van eigendomsgeschillen tot naleving van wet- en regelgeving.

Het lidmaatschap biedt een 24/7 juridische en fiscale advieslijn waar u ondersteuning kunt krijgen met specifieke vragen en vragen van een team van toegewijde experts.

Naast de advieslijn kunnen leden onze online bron van deskundige juridische en zakelijke gidsen, sjablonen en inhoud gebruiken die alledaagse juridische kwesties behandelen, van handel en contracten tot cyber en data, schulden en insolventie.

Bescherming tegen belastingonderzoek

Het laatste waar een klein bedrijf behoefte aan heeft, is zorgen maken over HMRC-problemen. Met onze belastingadvies- en beschermingsverzekering weet u zeker dat u geen geld misloopt als uw bedrijf wordt onderzocht.

Financiering op maat

Heeft uw bedrijf een geldinjectie nodig? Krijg op maat gemaakte financiering uit de hele markt – en wij doen al het harde werk voor u. Met één simpele applicatie kunt u aanbiedingen krijgen van het grootste panel van kredietverstrekkers in het VK, met snelle “in principe” beslissingen binnen enkele minuten en geen invloed op uw kredietscore terwijl u deals vergelijkt.

Zakelijke verzekeringen

Krijg gemoedsrust met een reeks cruciale polissen voor uw bedrijf, waaronder belastingbescherming, rechtsbijstandverzekering en cyberverzekering. Polissen beschermen uw bedrijf tot £ 100.000 per claim.

Bescherming van de werkgelegenheid

Het in dienst hebben van een team is een lonend onderdeel van het runnen van uw eigen bedrijf, maar het kan complicaties met zich meebrengen. Blijf in overeenstemming met het arbeidsrecht met onze gratis sjablonen, 24-7 advieslijn en dekking voor arbeidsrechtbanken tot £ 100.000. (Dekking voor arbeidsgeschillen is niet inbegrepen in het Soletrader-plan).

PR/crisishulp

U kunt erop vertrouwen dat de reputatie van uw bedrijf wordt beschermd. Leden kunnen professioneel PR-advies inwinnen dat is toegesneden op kleine bedrijven, met gespecialiseerde ondersteuning voor crisiscommunicatie en een verzekering tot £ 10.000 in het geval van een grote PR-crisis.

Advies op het gebied van gezondheid en veiligheid

Krijg toegang tot gezondheids- en veiligheidsadvies voor uw werkplek van experts uit de industrie, evenals nuttige training en documentatie.

Dekking van de jurydienst

Als klein bedrijf kunnen onverwachte kosten erg schadelijk zijn. Met Business Essentials dekken we de kosten van het betalen van uw werknemers voor elke dag dat ze de jurydienst bijwonen. Dit geldt ook voor andere rechtszittingen.

Welzijnsbegeleiding

Een bedrijf runnen kan extreem zwaar zijn – en eenzaam. Uw lidmaatschap biedt toegang tot een 24/7-lijn voor stresscounseling waar u ondersteuning en advies kunt krijgen als u die nodig heeft.

Onderscheidingen en bekendheid

We organiseren elk jaar verschillende persoonlijke en virtuele evenementen en prijsuitreikingen om het beste van het Britse bedrijfsleven te promoten. Alle leden worden uitgenodigd om zich aan te melden, terwijl de winnaars op de site worden gepubliceerd – marketing exposure dus voor u!

De enige lidmaatschapsservice die u ooit nodig zult hebben

Business Essentials is het enige lidmaatschap dat uw kleine bedrijf ooit nodig zal hebben.

En dat allemaal vanaf slechts € 11,99 per maand.

Klik hier om meer te weten te komen.

Leave a Reply