Intern linken is een van de meest effectieve aspecten van zoekmachineoptimalisatie.

Het is ook een van de meest verwaarloosde aspecten die vaak te weinig wordt gedaan of verkeerd is.

Jim Boykin, CEO van Online Marketing and advertising Ninjas, en Ann Smarty, analist van IMN, bespreken hoe u een effectieve interlinkstrategie kunt creëren om ervoor te zorgen dat alle belangrijke delen en secties van uw internet site toegankelijk zijn voor Google.

https://www.youtube.com/enjoy?v=cjjo7IE2Dv8


De meeste web-sites hebben veel pagina’s die nooit zullen ranken. De pagina’s die niet ranken, zijn meestal die pagina’s die diep in een web-site zijn begraven.

De eerste stap om te beslissen wat u met die pagina’s gaat doen, is uw web page platter te maken.

Stap 1: Strategieën voor de hele web page om de interne linkstructuur te verbeteren:

  • Meer (specifieke) categorieën: Verzin subcategorieën (prijsklassen, for every gebruik, enz.) om meer producten aan de oppervlakte te brengen (en ook enkele extended-tail-kansen vast te leggen)
  • Paneermeel
  • Meer producten op één pagina (om er minder pagina’s van te maken). Allow op uw laadtijd wanneer u hiermee experimenteert.

Stap 2: Bind verschillende delen van uw site vast

De meeste sites hebben verschillende secties en veel van die secties worden eilanden. Een web site is bijvoorbeeld meestal iets dat op zichzelf staat, fulfilled weinig of geen interne one-way links die het satisfied de hoofdsite verbinden.

Dit is waar het koppelen van blogposts aan gerelateerde merchandise- en categoriepagina’s zo belangrijk is, omdat Google dit zal zien als een cluster fulfilled alles dat kan voldoen aan elk variety zoekintentie, van informatief tot commercieel.

Deze thematische koppeling zorgt ervoor dat connection equity binnen één cluster kan stromen en elke pagina erin helpt om hoger te scoren. Dit is hoe Google uw web-site gaat beschouwen als “een ultiem” antwoord op de hele reeks relevante zoekopdrachten.

Neem speak to op fulfilled ninja’s voor ons om u te helpen een effectieve interne website link te creëren die uw belangrijke pagina’s naar boven haalt en uw web site in de market-autoriteit verandert.