Verbeelding is een mooie menselijke eigenschap. Het leidt tot creatie (… of gewoon een gedachtebubbel die door uitstel is verdwenen). Niet al je ideeën zijn het waard om naar te handelen.

Maar als je een roeping voelt die een avontuur belooft, is dat misschien iets dat de moeite waard is om te grijpen en te manifesteren.

En ondanks dat we ons vastklampen aan de fantasie van onsterfelijkheid, is de realiteit dat we maar één leven hebben. Dus wat wil je doen met je leven? Het leven is geen generale repetitie.

Het leven is een glimp van licht tussen twee stukken duisternis. Het is geboren worden en sterven. Wat je doet in die kloof tussen die twee onbekenden bepaalt of het spannend, gedenkwaardig, saai of saai is.

Ik kreeg een uitnodiging om te spreken in het kleine Estland, en het bracht een idee in me op. Dit idee speelde al lang in mijn hoofd, maar was nooit geboren.

Mijn vliegtickets waren al geregeld door mijn cliënt. Ik had een partner in crime in de arm genomen om me te vergezellen.

We smeedden een plan en kozen de landen die we wilden bezoeken. Het was besloten. We zouden drie maanden werken en reizen terwijl we enkele hoeken en gaten in Europa verkenden.

Deze droom ontkiemde nadat ik in 2009 met mijn digitale bijzaak begon. Ik realiseerde me dat ik een bedrijf kon ontwerpen dat de flexibiliteit en vrijheid kon bieden om over de wereld te zwerven en toch inkomsten te genereren om mijn leven te betalen.

Verkeersgids

Gratis download

De ultieme gids voor websiteverkeer voor bedrijven