Hoe direct mail en e-mail samenwerken

Ik wil een circumstance examine delen over hoe direct mail en e-mail samenwerken om de respons te vergroten. Voor veel bedrijven kan het gebruik van internet marketing through meerdere kanalen de omzet aanzienlijk vergroten. Maar weten hoe je ze samen kunt gebruiken, is de sleutel.

Veel van deze informatie kwam uit een artikel van Ray Schultz dat ik in MediaPost las. Er is een hyperlink naar het volledige artikel aan het einde van deze website.

Direct mail en e-mail gaan hand in hand

“E-mail en direct mail gaan hand in hand”, zegt Rachel Schulties, main running officer van Marketsmith, een in New Jersey gevestigd bureau dat volledig in handen is van vrouwen. “In een loyaliteits- of retentieprogramma zal het koppelen van beide bijna altijd een hoge ROI opleveren.”

Immediate mail in combinatie met digitale media verhoogt de conversie satisfied 10% of 25%, zegt Schulties op basis van de analyse van haar bedrijf. En het werkt voor alle digitale kanalen – van programmatisch tot sociaal tot e-mail.

De juiste volgorde ontwikkelen

Direct mail is vooral handig in de verzorgende fase, die ik altijd het start out van de aankoopreis noem.

Meestal kan een merk twee maildrops en drie e-mails hebben. Ze zouden afwisselend een e-mail, dan een direct-mail drop, dan nog een e-mail en een immediate stuk, en tenslotte een e-mail.

Als het doel is om een ​​snelle verkoop te bewerkstelligen, moeten ze ‘strak samen’ worden geleid, zegt Schulties. “Je wilt ervoor zorgen dat ze verbinding maken.” Maar “de gegevens zullen de strategie bepalen”, voegt ze eraan toe. “Je moet de open tarieven op e-mail begrijpen en de timing achterhalen.”

Dit betekent dat u altijd teruggaat naar uw analyses om te zien wat het beste werkte.

Testen

Testen is van cruciaal belang, niet alleen om merken te helpen verliezende tactieken uit te bannen, maar ook om nieuwe richtingen te vinden.

Voorbeeld: Marketsmith heeft een klant in de nutssector. Het had ansichtkaarten of self-mailers naar hun lijst gestuurd. Dit is meestal een zeer effectief formaat geweest bij gebruik in combinatie met e-mail. Daarna testten ze iets nieuws: een temporary in een traditionele envelop.

De short presteerde beter dan alles omdat het geloofwaardigheid verleende, meldde Schulties.

Het draait allemaal om de gegevens

Samenvattend benadrukt Schulties dat info het allerbelangrijkste is in alle vormen van internet marketing.

Vergeet niet dat u uw immediate maillijst kunt gebruiken en er e-mailadressen aan kunt toevoegen. E-mail toevoegen is een eenvoudig proces. U kunt e-mails toevoegen op individueel of huishoudelijk niveau. Andere marketeers willen misschien hun direct mail achtervolgen fulfilled telefoon- of digitale display-advertenties. Telefoonnummers kunnen ook aan uw lijst worden toegevoegd.

Voor marketeers die hun direct mail willen achtervolgen achieved digitale exhibit-advertenties, kan diezelfde lijst worden gebruikt voor: adresseerbare geo-fencing. Volgens het onderzoek van MarketingLand kunnen responsieve digitale display-advertenties een marketingcampagne een grote strengthen geven als reactie. Uit hun onderzoek bleek:

Twee laatste opmerkingen above immediate mail en e-mail

Als de ontvanger niet geïnteresseerd is in de e-mail, beschouwen ze het dan als ongewenste e-mail? Kan het de reactie schaden? “Nauwelijks. Het risicovollere gebied is in e-mail als mensen zich afmelden”, antwoordt Schulties. Overboord gaan achieved e-mail “bezoedelt je merk echt”.

10 slotte herinnert Schulites marketeers eraan dat direct mail een intieme ervaring is. “Mensen genieten van immediate mail”, zegt ze. “En daar worden ze blij van.”

Het maakt mij ook blij!

Als u het volledige artikel wilt lezen – klik op HIER.

Leave a Reply