Het toenemende belang van B2B influencer-marketingvrouwen die vieren voor vuurwerkafbeelding

Terwijl onze Amerikaanse lezers de feestdag van 4 juli vieren fulfilled zomerbijeenkomsten en vuurwerk, genereert B2B-influencermarketing zijn eigen vuurwerk, dat sinds het begin van de pandemie aanzienlijk belangrijker is geworden.

We zullen binnenkort onze officiële vrijgeven 2022 Point out of B2B Influencer Internet marketing Investigation Report — bijna 60 pagina’s vol achieved de nieuwste strategie, tactieken, operaties, program, most effective procedures, integratie, metingen, budgettering, traits en voorspellingen van ‘s werelds beste influencers bij grote wereldwijde merken, waaronder LinkedIn*, SAP, Adobe, Intel, Cisco, Demandbase , Oracle, SAS, Deloitte Digital en nog veel meer.

Laten we een sneak peak van Independence Working day nemen achieved slechts enkele van de honderden diepgaande inzichten in de huidige staat van B2B influencer advertising and marketing die het komende uitgebreide rapport zal bevatten, te beginnen met een paar woorden van onze CEO en mede-oprichter Lee Odden.

B2B-advertising krijgt een enhance achieved invloed

“De pandemie heeft ongetwijfeld gevolgen gehad voor alle aspecten van het bedrijfsleven, inclusief B2B-advertising and marketing, waarbij 74 procent van de respondenten in ons onderzoek zei dat ze hun go-to-marketplace-strategieën hebben aangepast.

Het goede nieuws is dat veel B2B-marketeers als zelfverzekerd uit de pandemie zijn gekomen: bijna de helft van de ondervraagde marketeers beschouwt hun marketing and advertising als zeer of uiterst succesvol.

Veel van dat vertrouwen komt voort uit een focus op wat werkt, en 96 procent van de marketeers is van prepare sommige of de meeste wijzigingen die in de afgelopen twee jaar zijn aangebracht, te behouden, inclusief het werken fulfilled influencers. Sterker nog, 71 procent gaf aan dat influencer-advertising and marketing belangrijker werd tijdens de pandemie.

In tijden als deze is het belang van Influence van cruciaal belang voor merken die een authentieke connectie satisfied hun kopers moeten maken en betekenisvolle ervaringen moeten creëren.

Maar wat nu? Hoe zien digital-very first B2B influencers eruit? Wat zijn de most effective methods en technologieën? Hoe belangrijk is het voor B2B-merken om invloed op te bouwen bij hun medewerkers? Ons aanstaande rapport beantwoordt al deze vragen en meer, inclusief inzichten van enkele van de beste B2B-merken ter wereld.

B2B-marketeers hebben in 2022 een unieke kans om meer authentieke, vertrouwde en zinvolle ervaringen voor hun klanten te creëren, en ons aanstaande rapport zal u laten zien hoe.”

“In tijden als deze is het belang van invloed van cruciaal belang voor merken die op authentieke wijze get hold of moeten maken satisfied hun kopers en betekenisvolle ervaringen moeten creëren.” — Lee Odden @LeeOdden Klik om te tweeten

3 belangrijke B2B-influencer-marketingtrends

1 — Toenemend belang van B2B influencer-marketing

De kracht van invloed op B2B-promoting is sinds het start out van de pandemie aan belang toegenomen.

  • 71 procent van de B2B-marketeers heeft aangegeven dat influencer-advertising belangrijker werd tijdens de pandemie, en meer dan 70 procent van degenen die door de pandemie van strategie veranderden, zei dat influencer-marketing and advertising belangrijker werd.
  • Een derde van de respondenten zei dat influencer advertising direct bijdraagt ​​aan de verkoop en omzet, terwijl meer dan de helft zei dat het helpt bij naamsbekendheid, bekendheid en het genereren van leads.
  • 70 procent van de marketeers satisfied extreem succesvolle marketingprogramma’s heeft influencer advertising in hun mix.

2 — Verbeteren satisfied Government B2B-invloed

Leidinggevenden kunnen krachtige beïnvloeders zijn voor het opbouwen van considered management, het toevoegen van geloofwaardigheid en het humaniseren van het merk.

  • Tweederde van degenen die satisfied leidinggevenden werken, zegt dat hun programma zeer of extreem effectief is geweest in het vergroten van de merkinvloed.
  • 65 procent van de B2B-marketeers zegt dat interne leidinggevenden zeer of extreem effectief zijn geweest in het vergroten van de invloed van het merk.
  • Meer dan 60 procent van de respondenten zei dat ze samenwerken met interne leidinggevenden om hun assumed leadership en invloed te vergroten, en nog eens 23 procent zei dat ze dit zouden willen doen.

3 — Constantly-On behaalt meer succes op het gebied van B2B-influencermarketing

Een altijd actieve, betrokken group van influencers heeft meer kans van slagen dan een periodiek, campagnegebaseerd design.

  • 100 procent van de B2B-marketeers die aangaven een often-on B2B-influencerprogramma te hebben, zei dat het succesvol was, en 31 procent meldde dat het zeer succesvol was.
  • Slechts 21 procent van de respondenten zei echter dat ze altijd bezig zijn met influencer-betrokkenheid.
  • 69 procent van de respondenten die usually-on influencer-campagnes gebruikten, zei dat de B2B-marketinginspanningen van hun organisatie redelijk succesvol waren, tegenover 55 procent die periodieke campagnes voerden.

Maak het hele jaar door marketingvuurwerk satisfied B2B-influencermarketing

Ons team wenst je een gelukkig en veilig Fourth of July, en we hopen dat de sneak-peak inzichten die we hier hebben gedeeld, je eigen B2B-marketinginspanningen zullen helpen om creativiteit en hernieuwd succes te stimuleren gedurende het komende jaar.

Blijf op de hoogte van de TopRank Internet marketing blog site voor de officiële lancering van onze 2022 Point out of B2B Influencer Advertising and marketing Investigation Reporten in de tussentijd kun je meld je nu aan om vroegtijdig toegang te krijgen tot het volledige rapport.

Vroege toegang tot TopRank Marketing's 2022 State of B2B Influencer Marketing Report afbeelding

* LinkedIn is een TopRank Advertising-klant.