Gina Ortiz Jones over diversiteit en rechtvaardigheid in het leger

Als jonge cadet onder “You should not Request, Never Tell” – het voormalige Amerikaanse beleid dat LGBTQ+-Amerikanen verhinderde openlijk in het leger te dienen –Gina Ortiz Jones werd gedwongen haar identiteit als lesbienne te verbergen. Jones, die nu trots dienst doet als ondersecretaris van de luchtmacht en de eerste gekleurde vrouw in de rol is en de eerste lesbische ondersecretaris van een militaire tak, sprak dinsdag om fortuin Most Strong Girls-top in Laguna Niguel, Californië above haar doel om de strijdkrachten inclusiever te maken, “ervoor te zorgen dat onze mensen hun volledige potentieel kunnen dienen.”

Jones zegt dat die vroege ervaringen “weten dat je leiderschapsteam niet volledig toegewijd kon zijn aan je succes omdat dat het beleid was”, vormden hoe ze leiding geeft. Als de op één na hoogste civiele leider in de luchtmacht, geeft ze prioriteit aan het omringen van mensen achieved verschillende perspectieven, en zet ze zich in om de uitdagingen aan te gaan die onevenredig veel vrouwen en mensen van kleur treffen, die op hun beurt “van invloed zijn op de paraatheid en retentie .”

“Als iemand zich in zijn dag niet 100% op de missie kan concentreren, dan moeten we dat oplossen, toch? Ik heb mensen nodig die gefocust zijn op de missie, niet op kinderopvang, niet op andere dingen die afleiden, waarin we eerlijk gezegd kunnen investeren en ervoor zorgen dat we voldoende middelen hebben. Want uiteindelijk, als we expertise op tafel laten, laten we dodelijkheid op tafel”, zegt ze.

Jones zet zich ook in om het al lang bestaande probleem van seksueel geweld in het leger aan te pakken, en heeft de colocatie van ondersteunende diensten gestuurd om het voor slachtoffers gemakkelijker te maken om middelen te vinden wanneer ze die nodig hebben. “Ten eerste minimaliseert het de hertraumatisering Ik wil niet dat iemand zijn verhaal vier of vijf keer moet vertellen als dat niet nodig is”, zegt ze. “Ten tweede zorgt dit ook voor een betere gegevensverzameling …. die ervoor zullen zorgen dat we de overlevende beter kunnen ondersteunen en ervoor kunnen zorgen dat we onze preventie-inspanningen kunnen informeren.”

Ze leunde ook op gegevens om andere ‘acute uitdagingen’ rond ras, geslacht en etniciteit die nog steeds aanwezig zijn in de strijdkrachten aan het licht te brengen en om eerdere rapporten tegen te gaan die aantoonden dat vrouwen in het leger het above het algemeen goed deden. “Toen je keek naar de kruising van [race, gender, and ethnicity],,Je zag eigenlijk dat de vooruitgang van blanke vrouwen het gebrek aan vooruitgang van gekleurde vrouwen maskeerde’, zegt ze. “Dankzij het hebben van die gegevens kunnen we duidelijk zien waar we een aantal unieke uitdagingen hebben, hoe we een aantal inspanningen kunnen doen om ervoor te zorgen dat we het probleem herkennen, en dan die dingen adequaat en op een holistische manier kunnen aanpakken.”

Jones, de dochter van een Filipijnse immigrant die als huishoudster naar de VS kwam, zegt te beseffen hoe gelukkig ze is dat ze de kans krijgt om te dienen. “Dus je kunt maar beter geloven dat ik elke dag dat ik het Pentagon binnenloop, mezelf in mijn arm knijp en ervoor zorg dat ik de ondersecretaris ben die ik experienced willen hebben toen ik die jonge officier was.”

Schrijf je in voor de Fortune-functies e-maillijst zodat u onze belangrijkste functies, exclusieve interviews en onderzoeken niet mist.

Leave a Reply