De binnenlandse aandelenmarkten zullen naar verwachting deze week een hoge volatiliteit te zien krijgen als gevolg van een groot aantal factoren, zoals het rentebesluit van de Amerikaanse Fed, het verstrijken van de maandelijkse derivaten en de aankondiging van resultaten door indexbedrijven, aldus analisten.

Ajit Mishra, VP – Analysis, Religare Broking Ltd zei: “Deze week zit boordevol actie omdat we verschillende belangrijke gegevens en evenementen op een rij hebben. Ten eerste zullen deelnemers in vroege transacties reageren op resultaten van indexzwaargewichten zoals Reliance, Infosys, ICICI Financial institution en Kotak Financial institution.

Santosh Meena, Head of Exploration, Swastika Investmart Ltd, zei dat de gebeurtenis-zware 7 days de volatiliteit zal doen toenemen. Ze voegde eraan toe: “We zullen de F&O-vervaldag van juli hebben op donderdag, wat ook kan leiden tot volatiliteit in de algehele markt”, voegde Meena eraan toe.

Op het mondiale entrance zal de uitkomst van de vergadering van het Amerikaanse FOMC (Federal Open up Industry Committee) op 27 juli de meest cruciale gebeurtenis zijn, zei hij. Beweging van de dollarindex en de prijs van ruwe olie zullen andere belangrijke factoren zijn.

.”

Het zal interessant zijn om het gedrag van buitenlandse institutionele beleggers (FII’s) te zien, omdat ze na een lange tijd netto-kopers worden voor de 7 days, voegde Meena eraan toe.

Reliance Industries rapporteerde vrijdag een sprong van 46 procent in de nettowinst van juni, dankzij de enorme winst uit olieraffinage en een stijging van de telecom- en retailactiviteiten.

ICICI Financial institution rapporteerde zaterdag een sprong van 50 procent in stand-by itself nettowinst tot Rs 6.905 crore in het eerste kwartaal van het huidige fiscale jaar, geholpen doorway een daling van slechte leningen.

Kotak Mahindra Lender meldde zaterdag een stijging van 26 procent van de nettowinst tot Rs 2.071,15 crore in het eerste kwartaal van het huidige fiscale jaar, geholpen door een daling van slechte leningen.

Omdat het resultatenseizoen sneller zou gaan, hebben we een lange lijst van prominente bedrijven die deze week de resultaten zullen aankondigen, zei Mishra. Axis Bank, Tata Metal, Asian Paints, Bajaj Auto, Larsen & Toubro, Maruti Suzuki, Tata Motors en HDFC zijn enkele namen uit die lijst, voegde hij eraan toe.

Vorige 7 days steeg de BSE-benchmark fulfilled 30 aandelen 2.311,45 punten of 4,29 procent.

“De Indiase aandelenbenchmark-indices wonnen vorige 7 days meer dan 4 procent en werden elke dag positief afgesloten dankzij aankopen doorway FII’s, herstel op de wereldmarkt, enige afkoeling in de dollarindex en de grondstoffenmarkt, afnemende inflatievrees en beter dan verwachte Q1-winsten tot nu toe,” zei Santosh Meena.

gepubliceerd op

24 juli 2022