Electropages kondigt lancering van The Hub aan

Electropages is gelanceerd de hubeen nieuw free of charge te gebruiken system voor ingenieurs in de elektronica-industrie.

Ontworpen om educatieve inhoud, nieuwe productinformatie en ontwerpoplossingen te bieden, biedt The Hub ingenieurs een immediate toegankelijke catalogus achieved on-demand webinars, podcasts en video’s van een reeks toonaangevende bedrijven.

Het platform biedt bedrijven de mogelijkheid om free of charge relevante inhoud in te dienen, die zal worden gezien door duizenden ingenieurs en elektronicaprofessionals uit de hele branche.

Er zijn al plannen om de diensten van The Hub uit te breiden, fulfilled commerciële pakketten die naar verwachting zullen worden geïntroduceerd rond aankomende webinars en podcasts. Hierdoor kunnen bedrijven hun evenement als ‘premium content’ promoten by using de kanalen van The Hub en sales opportunities genereren met een AVG-conform registratieformulier.

Bedrijven zoals Analog Equipment, ST Microelectronics, RECOM, Samtec, ROHM Semiconductor, Harwin, Melexis ondersteunen The Hub al met inhoudelijke bijdragen. Jack Pollard, Media Account Supervisor bij Electropages merkte op: “Steeds meer bedrijven investeren tijd, geld en middelen in dit soort inhoud voor gebruik op hun web sites en sociale kanalen. De inhoud kan echter alleen worden gezien door degenen die het bedrijf al volgen. Als mediamerk met een wereldwijd publiek zagen we een kans om een ​​platform te creëren dat enorm nuttig is voor zowel de ingenieurs- als de elektronicabedrijven”.

Fulfilled organisch verkeer dat al een sterke groei laat zien sinds de zachte lancering van The Hub in juli, en de gemiddelde duur bijna 16 minuten nadert, lijkt het erop dat The Hub lezers al heeft geboeid satisfied zijn inhoud, wat een positieve kijk op de toekomst van het system biedt. De benadering van het implementeren van een combinatie van free of charge en betaalde kansen, satisfied de optie voor high quality written content om prospects te genereren, biedt een geweldige combine van kansen voor bedrijven, afhankelijk van hun campagnedoelen en doelstellingen.

We kijken ernaar uit om te zien hoe The Hub in de toekomst evolueert en naar de aanhoudende sterke groei waarvan we vermoeden dat deze zal bereiken.

Voor meer informatie over The Hub, Klik hier alsjeblieft.

Leave a Reply