De top 5 trends in het ontwerpen van websites voor advocatenkantoren voor 2021

Uw website moet uw autoriteit en know-how weerspiegelen en tegelijkertijd uw professionaliteit en merk goed vertegenwoordigen. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van de meest gebruiksvriendelijke en populaire websitefuncties voor advocaten. Van geavanceerde formulieren en chatbots tot ADA-compatibele inhoud, leer about de onmisbare functies op de internet site van uw advocatenkantoor.

3 onmisbare functies voor advocatenwebsites

Door moderne ontwerpelementen in uw web page op te nemen, kunt u uw abilities en professionaliteit laten zien. Een internet site die schoon en gebruiksvriendelijk is, zal altijd een uitstekende eerste indruk maken bij bezoekers en hen aanmoedigen om meer over uw praktijk te weten te komen.

Voordat we ingaan op de onmisbare functies en trends van de advocatenwebsite van dit jaar, zijn er drie basisfuncties die uw web site zou moeten hebben: mobielvriendelijk ontwerp, gebruiksvriendelijke navigatie en hoogwaardige inhoud. Deze functies kunnen ook van invloed zijn op uw zoekmachineoptimalisatie.

1. Mobielvriendelijk ontwerp

Mobiel webdesign zorgt ervoor dat uw web page toegankelijk is op een Iphone, Galaxy S10, tablet, notebook of elk ander mobiel apparaat op de markt. Fulfilled behulp van responsieve ontwerptechnologie previous uw site zich automatisch aan de schermgrootte en resolutie van het gebruikte apparaat aan.

Het is belangrijk dat uw site mobielvriendelijk is, omdat de meeste mensen hun telefoon (of kleinere schermformaten) gebruiken om onderweg onderzoek te doen. Google geeft ook de voorkeur aan mobielvriendelijke websites en indexeert deze eerst.

2. Gebruiksvriendelijke navigatie

Gebruiksvriendelijk betekent dat gebruikers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken op uw website. Uw hoofdnavigatiemenu is eenvoudig en duidelijk, uw oproepen tot actie zijn duidelijk en uw pagina’s zijn gemakkelijk te lezen.

3. Waardevolle inhoud

Hoewel het belangrijk is om uniek te zijn en jezelf te positioneren als een expert in jouw vakgebied, wil je ook dat de inhoud van je website speak to maakt achieved mensen die jouw diensten nodig hebben.

Vermijd juridisch jargon en focus op het duidelijk uitleggen van uw diensten. Maak duidelijk wie u bedient, uw praktijkgebieden en hoe gebruikers circumstance-evaluaties kunnen aanvragen.

Laten we nu eens kijken naar de juridische webdesigntrends van dit jaar:

5-wettelijke-webdesign-trends

1. Cinemagraphs

UX (consumer practical experience) is belangrijker dan ooit bij het ontwerpen van web-sites. Het gebruik van interactieve elementen, zoals cinemagraphs, helpt emoties, waardering en geloofwaardigheid op te roepen. Cinemagraphs zijn stilstaande beelden waarin micro-animaties of micro-interacties plaatsvinden. Een GIF is een veelgebruikt sort cinemagraph.

Cinemagraphs voegen een prachtig, present day element toe aan uw web-site. Deze nieuwste pattern in webdesign maakt gebruik van afbeeldingen van hoge kwaliteit die movie en fotografie combineren satisfied subtiele beweging in een vloeiende, ononderbroken lus. Cinemagraphs trekken de aandacht van uw gebruiker en bieden een meer meeslepende ervaring, waardoor ze betrokken en geïnteresseerd blijven in uw internet site.

In het bovenstaande voorbeeld maakt maritiem advocatenkantoor Arnold & Itkin LLP gebruik van cinemagraphs om een ​​’buiten op zee’-ervaring te creëren. Hun publiek, mensen die gewond zijn geraakt door een maritiem of offshore-ongeval, kunnen zich inleven in de beelden (boringen op zee, booreilanden, zeeschepen, enz.) en voelen zich meteen op de juiste plek.

Dit gevoel moedigt hen aan om meer te weten te komen in excess of het advocatenkantoor, de resultaten van een zaak te lezen en een zaakevaluatie aan te vragen.

2. Serif-lettertypen

Een al lang bestaande regel voor webdesign is het gebruik van een schreefloos lettertype. De schermresoluties zijn echter drastisch verbeterd en deze verouderde regel is niet echt een regel meer.

Meer webdesigners gebruiken een serif-lettertype omdat het autoriteit en professionaliteit uitstraalt. En dit is precies wat u wilt uitbeelden op de website van uw advocatenkantoor.

Serif-lettertypen Law Firm-lettertypen

De meest populaire serif-lettertypen in 2020, volgens Typewolf zijn:

  • Casion
  • Garamond
  • Vrachttekst
  • Tiempos-tekst
  • Minion

Idea: Als u het serif-lettertype op uw website gebruikt, moet u het op een klein scherm bekijken om ervoor te zorgen dat het lettertype duidelijk, helder en gemakkelijk te lezen is. Mogelijk vindt u een combinatie van serif voor kopteksten en subkopteksten vermengd fulfilled schreefloos lettertype voor uw hoofdinhoud, wat een aantrekkelijke, moderne balans creëert.

3. Video’s

Video op de website van het advocatenkantoor

Hoewel het gebruik van movie op websites niet nieuw is, is het een belangrijker webontwerpelement om op homepages en servicepagina’s op te nemen.

Vanuit een ontwerpperspectief helpt online video om tekstinhoud op te splitsen en de paginalay-out te diversifiëren.

Video verbetert ook de gebruikerservaring en maakt het gemakkelijker om get hold of te maken met uw potentiële klanten.

Een ander voordeel van video-inhoud is de affect die ze hebben op uw positie in de zoekmachine. Google en Bing tonen videocontent nu immediate in de zoekresultaten.

Doorway video clip toe te voegen aan uw web page en juridische marketingstrategie, verbetert u uw zichtbaarheid in de zoekresultaten, de gebruikerservaring die u op uw site creëert en uw inspanningen op het gebied van contentmarketing.

Micro-animaties op de website van de wet

Micro-animaties zijn kleine visuele aanwijzingen die de aandacht van de gebruiker trekken. Als je bijvoorbeeld de muis in de buurt van ons logo beweegt, wordt het groter en verandert het van vorm, je ziet een micro-animatie.

Micro-animaties op de website van de wet

Vanwege de kleine schermformaten en het platte ontwerp, leiden micro-animaties een bezoeker rond uw internet site en moedigen ze hen op subtiele wijze aan om uw calls-to-action te volgen en een scenario-evaluatie bij uw bedrijf aan te vragen.

5. Minimalisme

Minimalistisch webontwerp is schoon, helder en is niet afhankelijk van ingewikkelde afbeeldingen, gedurfde kleuren en overtollige tekst om de bezoeker naar binnen te trekken. In feite brengt het heldere, strakke uiterlijk een eenvoudige boodschap above om een vetgedrukt invloed.

Hoewel minimalisme altijd een klassieke en populaire appear is, wordt het steeds meer een webdesigntrend voor advocatenkantoren.

Als advocaat is het doel van uw web-site om in contact te komen fulfilled potentiële klanten en uw experience te laten zien. Het hebben van een grimmige, bijna lege startpagina is misschien niet praktisch, maar u kunt elementen van minimalisme gebruiken voor uw web-site.

Minimalistische webdesignadvocaten

In het bovenstaande voorbeeld gebruikt dit advocatenkantoor de kracht van witruimte rond de tekstinhoud om de aandacht op de eigenlijke boodschap te vestigen. Hun heldere aanpak laat de inhoud voor zich spreken.

Laatste woord in excess of should-have website-functies voor advocaten van 2023

We kijken niet alleen uit naar schonere ontwerpen, meer bewegende beelden en gerichte ervaringen, maar mensen verwachten ook een echte verbinding wanneer ze een website bezoeken. Mensen worden gedwongen om je “waarom” te vertrouwen voor je “wat” of “wie”. Dat gezegd hebbende, wat u op uw website plaatst, is van belang. Beoordeel uw web page met uw juridische group of met een websiteontwerpbureau van een advocatenkantoor om te zien hoe de stem en toon van uw contentmarketing uw merk als geheel vertegenwoordigen.

Chatbots kunnen ook een ander nuttig hulpmiddel zijn bij het bieden van betere gebruikerservaringen voor uw prospective clients en klanten. Houd er rekening mee hoe u of uw web-site-ontwikkelingsbureau de vraag- en antwoordreeksen instelt – als u niet doordacht, kunt u klanten zelfs frustreren. Als het goed is ingesteld, kunt u immediate antwoorden geven die mensen helpen begrijpen of u hen kunt helpen achieved hun juridische problemen.

More functies van de advocaatwebsite:

  • Schrijf echte inhoud die verbindt.
  • Bouw meer begeleide ervaringen voor uw websitebezoekers.
Op zoek naar een juridisch marketingbureau om de web site van uw advocatenkantoor naar een hoger niveau te tillen? Ons webdesign- en internetmarketingteam heeft vele succesvolle internet sites ontwikkeld voor snelgroeiende advocatenkantoren. Laat ons uw bedrijfswebsite ontwerpen. Neem make contact with op achieved de webdesign- en juridische marketingprofessionals van de advocaat van TheeDigital op 919-341-8901 of plan een free of charge web-site-audit.

Leave a Reply