Marketingpodcast achieved Jeb Blount

jeb blount gast op de Duct Tape Marketing PodcastIn deze aflevering van de Duct Tape Internet marketing Podcast job interview ik Jeb Blount. Jeb is de CEO van Revenue Gravy en de auteur van 14 boeken, waaronder Fanatical Prospecting, Product sales EQ, Objections, Digital Providing en zijn gloednieuwe boek — De prijsverhoging verkopen: de ultieme B2B-veldgids voor het verhogen van prijzen zonder klanten te verliezen.

Belangrijkste afhaalmaaltijden:

Veel eigenaren van kleine bedrijven worstelen satisfied het opladen van genoeg, en dat gesprek around prijsverhoging is iets wat veel mensen vermijden. De uitbetaling voor het verhogen van uw prijzen en het behouden van uw klanten en klanten is enorm. Maar het probleem is dat prijsverhogingsinitiatieven angst en onrust veroorzaken bij zowel uw verkopers als u als bedrijfseigenaar, vooral als u degene bent die die boodschap aan uw klanten moet overbrengen.

Maar als je het initiatief effectief benadert, accepteren klanten graag prijsverhogingen, blijven ze loyaal en kopen ze vaak nog meer van je omdat ze je waarde zien. In deze aflevering onthult CEO van Revenue Gravy, Jeb Blount, de strategieën en tactieken waarmee je prijsverhogingsinitiatieven achieved succes onder de knie kunt krijgen.

Vragen die ik aan Jeb Blount stel:

  • [1:21] Veel kleine bedrijven waarmee ik werk vragen niet genoeg – zou je zeggen dat dat een idee in hun hoofd is dat ze het niet waard vinden?
  • [3:18] Hoe kom je als ondernemer van dat idee af?
  • [5:50] Wat is er veranderd in dit huidige klimaat als het gaat om prijzen en alles lijkt bijna een noodgeval?
  • [12:01] Wat is uw advies voor mensen die de tafel dekken voor prijsverhogingen?
  • [16:59] Hoe stel je een verkoper voor om met een prijsverhoging om te gaan als er geen specifieke reden of reden voor is en het gebeurt gewoon omdat het bedrijf dat kan?
  • [18:48] Kun je iets vertellen over je Deal-framework en systeem dat je hebt gemaakt?
  • [21:12] Waar kunnen mensen meer te weten komen above je boek en je werk?

Meer around Jeb Blount:

Doe de marketingbeoordeling:

Vind je deze voorstelling leuk? Klik verder en geef ons een recensie above iTunes, alsjeblieft!

Deze aflevering van de Duct Tape Marketing Podcast wordt u aangeboden doorway de HubSpot Podcast Netwerk en SEMRush.

HubSpot Podcast Netwerk is de audiobestemming voor zakelijke experts die op zoek zijn naar de beste opleiding en inspiratie more than hoe ze een bedrijf kunnen laten groeien.

Iedereen is on-line, maar vinden ze jouw internet site ook? Pak de on the web highlight en de aandacht van uw klanten fulfilled Semrush. Van inhoud en Search engine marketing tot advertenties en sociale media, Semrush is uw just one-prevent-shop voor on the net marketing. Bouw, beheer en meet campagnes — by way of alle kanalen — sneller en gemakkelijker. Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Phrase gezien. Pak Semrush. Op bezoek komen semrush.com/go om het 7 dagen gratis te proberen.

Gratis E book
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Advertising and marketing Guide Community heeft me geholpen om mijn bedrijf satisfied meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Company, Fargo, ND