De krachtigste manier om online te verschijnen - Slim passief inkomen

Loskomen

Abonneer u op mijn wekelijkse nieuwsbrief, Unstuck, voor ideas, hulpmiddelen en mijn beste advies voor het creëren van een bloeiend on the web bedrijf.

Het verhaal

2008 was voor mij de definitie van een achtbaanjaar.

In maart kreeg ik een enorme promotie en een verhoging bij het architectenbureau waar ik werkte. Kort daarna deed ik een aanzoek aan mijn vriendin en verloofde me.

In juni kreeg ik te horen dat ik ontslagen zou worden van mijn baan en ik trok weer bij mijn ouders in om zoveel mogelijk geld te sparen. Ik raakte ook een beetje in een depressie.

In oktober, nadat ik mijn eerste web-site experienced gebouwd om architecten en ontwerpers te helpen slagen voor een examen (het LEED-examen), verkocht ik mijn eerste solution on line – een studiegids – en verdiende ik $ 7.908,55 in één maand.

In november was de omzet dichter bij $ 9k, en in december 2008 kraakte ik vijf cijfers in één maand.

Het zag er goed uit tot mei 2009 toen mijn wereld op zijn kop werd gezet … opnieuw.

De organisatie die het LEED-examen aflegt, de United States Environmentally friendly Building Council, besloot een eigen studiegids te maken. Ze schrijven letterlijk de examenvragen, dus waarom zou iemand een gids kopen van een gewoon persoon zoals ik?

Ik herinner me dat ik die maand te bang was om mijn e-mail te checken of in te loggen op mijn winkelwagentje om de verkoop te controleren, maar uiteindelijk moest ik. En wat ik vond verraste me:

Ik had de meeste verkopen die ik ooit in één maand experienced gehad. Meer dan $ 30.000 aan inkomsten.

Dit ging totaal de andere kant op dan ik dacht, en ik begreep niet waarom, maar ik moest erachter komen.

Dus stuurde ik een enquête naar mijn nieuwe klanten die hen twee eenvoudige vragen stellen:

  1. Hoe heb je van GreenExamAcademy gehoord?
  2. Wat heeft je doen besluiten om GreenExamAcademy te kiezen boven andere studiegidsen die je worden aangeboden?

Al snel begreep ik PRECIES wat er aan de hand was.

De e-mailexplosie van de USGBC above hun nieuwe studiegids bracht tienduizenden mensen ertoe enthousiast te worden about het afleggen van het examen, en toen ik onderzocht wat er nog meer was om hulp te bieden, kwamen mijn naam en gezicht naar voren. Zo hebben ze me gevonden.

Maar waarom hebben ze besloten om te kopen? mijn Solution? Ik moest in de diepte van mijn gegevens duiken om deze te vinden, maar hier zijn een paar exacte antwoorden gekopieerd en geplakt uit enquêtevraag #2:

“Ik besloot om The LEED AP Walkthrough te kopen vanwege jou, Pat. Je hebt het examen zelf gedaan en het voelt bijna alsof je bijles geeft.”

“Je hebt persoonlijk ervaring uit de eerste hand achieved het verdienen van je LEED-referentie, Pat. Ik denk dat dit de reden is waarom ik jou meer vertrouwde dan de anderen.’

“Ik weet het niet Pat. Ik denk dat het de manier was waarop je tegen me praat op je website. Je deed het eerst en daarna zou je me laten zien hoe het moet. Het was bemoedigend.”

Bijna elk antwoord dat binnenkwam, benadrukte hetzelfde – een verband fulfilled het feit dat ik eerst het examen experienced afgelegd. Het maakte het materiaal, mij als instructeur en het product betrouwbaarder. En in 2008 vertrouwde dit publiek geen willekeurige web pages die dingen op world wide web verkopen.

Dit was precies het moment waarop ik de kracht en de waarde ontdekte van het goede voorbeeld geven. Eerst het ding doen, en dan mensen laten zien hoe het moet.

Als ik iets aan het leren ben, maar geen voorbeeld of ervaring heb om erachter te komen, hoe kan het dan worden vertrouwd?

Toen ik eind 2008 achieved SmartPassiveIncome.com begon om les te geven in on line zakendoen, zat er een praktijkvoorbeeld van Eco-friendly Exam Academy achter.

Toen ik begon achieved lesgeven in zoekmachineoptimalisatie, gebruikte ik echte voorbeelden van een web site die ik had gebouwd in de opleidingsniche voor beveiligers. Omdat mensen mij het eerst zagen doen, moedigde het niet alleen anderen aan om hetzelfde te doen, maar de klikken op mijn gelieerde back links voor producten die ik gebruikte, gingen doorway het dak!

Ik leerde podcasting pas nadat ik een succesvolle podcast had. Op YouTube zijn mijn how-to-podcastvideo’s door de jaren heen meer dan 3 miljoen keer bekeken, en onze podcast cursus is onze #1 bestseller!

In de huidige scheppereconomie, waar informatie vrij beschikbaar is en het publiceren van inhoud eenvoudig is, MOET je je eigen unieke ervaringen creëren die niemand anders zou kunnen hebben om te ondersteunen wat je leert.

Uw oproep tot actie

Het is een jungle daar. Phrase jij de persoon vooraan fulfilled de machete die een veilige weg vrijmaakt voor iedereen achter je, of term je zoals de meeste mensen die gewoon hun platform gebruiken om mensen te vertellen wat ze moeten doen?

Je oproep tot actie deze 7 days is om ervoor te kiezen iets te doen waarvan je weet dat je publiek er zelf in geïnteresseerd is en doe het eerst zelf.

Documenteer hoe het zich ontvouwt en wat je onderweg leert. Welke fouten heb je gemaakt en welke nieuwe dingen heb je ontdekt?

Die ervaring kan massa’s inhoud creëren, meer vertrouwen opbouwen en mogelijk iets veel veel groters worden. Besteed wat tijd aan het nadenken about wat het zou kunnen zijn (of beter nog, vraag je publiek wat ze willen dat je probeert), en dan…het goede voorbeeld geven.


Ik hoop dat je genoten hebt van deze 5-minuten-go through! Om er elke week meer van te krijgen (nogmaals, helemaal free of charge), meld je je hieronder aan!

Loskomen

Abonneer u op mijn wekelijkse nieuwsbrief, Unstuck, voor ideas, hulpmiddelen en mijn beste advies voor het creëren van een bloeiend on line bedrijf.

Leave a Reply