De vraag naar begeleid wonen voor senioren is in de loop der jaren gestaag toegenomen, en fulfilled 10.000 babyboomers de komende tien jaar elke dag 65 worden, evalueren steeds meer senioren hun woonmogelijkheden voor wanneer ze hulp nodig hebben om voor zichzelf te zorgen.

De pandemie heeft deze groeitrend in de sector echter kort onderbroken, waardoor u mogelijk te maken krijgt satisfied een lage bezettingsgraad in uw gemeenschap. Het is niet alleen jij – de bezettingsgraad van seniorenwoningen in het hele land is in de eerste drie maanden van 2021 gedaald tot een laagterecord van 78,8%, volgens de Nationaal Investeringscentrum (NIC).

Creatieve marketingideeën voor begeleid wonende gemeenschappen zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Nu de wereld COVID-19 voorbij is, beginnen potentiële bewoners te informeren naar huisvesting voor senioren, en de bezettingsgraad herstelt zich langzaam.

Hier is een blik op 14 innovatieve marketingstrategieën om uw bedrijf voor begeleid wonen voor senioren te laten groeien in het veranderende zorglandschap.

#1. Maak een geweldige indruk satisfied uw internet site

Als het gaat om begeleid wonen voor senioren, vinden er zowel offline als on the net fundamentele veranderingen plaats. U hebt een geweldige site nodig omdat uw doelgroep – babyboomers en hun gezinnen – een groot deel van hun tijd on-line doorbrengen. Een uitstekende site moet snel ladende pagina’s en gemakkelijke navigatie hebben, rekening houdend satisfied de behoeften van niet-technisch onderlegde bezoekers. Zorg ervoor dat u de functies en voorzieningen van uw faciliteit onder de aandacht brengt satisfied video’s van professionele kwaliteit en afbeeldingen van hoge kwaliteit.

#2. Integreer Seo in uw groeistrategie

Zoekmachineoptimalisatie (Website positioning) is de meest efficiënte organische techniek om de on line zichtbaarheid van uw assistentiewoning te vergroten. Onderdeel daarvan is het verbeteren van de positie van specifieke servicepagina’s in de zoekresultaten van Google voor relevante zoekwoorden. De bewoners die u focus on, zullen uw website gemakkelijker vinden wanneer uw pagina’s de organische zoekresultaten domineren. Overweeg om uw webinhoud, inclusief artikelen, blogs en video’s, te optimaliseren voor zoektermen als ‘kosten voor begeleid wonen’ of ‘voorziening voor begeleid wonen voor senioren’ om meer verkeer naar uw internet site te krijgen.

#3. Optimaliseer uw site voor lokale Search engine optimization

Achieved lokale Search engine optimization richt u zich op gezinnen die op zoek zijn naar voorzieningen voor begeleid wonen voor senioren in uw geografische locatie. Deze strategie is logisch omdat veel potentiële bewoners die op zoek zijn naar dergelijke woningen, termen als ‘begeleid wonen bij mij in de buurt’ opnemen in hun zoekopdracht op internet. Gebruik vergelijkbare zinnen in uw Search engine optimisation-zoekwoorden en vermeld uw specifieke locatie in uw video’s, weblogs, afbeeldingsbeschrijvingen en meer. Vergeet niet uw Google Mijn Bedrijf-vermelding (GMB) te claimen en te optimaliseren voor maximale lokale zichtbaarheid.

#4. Verhoog uw lokale Website positioning satisfied NAP-consistentie

Het handhaven van NAP-consistentie (bedrijfsnaam, adres en telefoon) is tegenwoordig een van de meest impactvolle marketingstrategieën voor senioren. U moet altijd nauwkeurige en actuele get hold of- en locatiegegevens hebben voor elk websitebezoek om te tellen. NAP-consistentie overal waar uw bedrijf wordt vermeld, inclusief GMB en sociale media, verhoogt de geloofwaardigheid en rangschikking van uw zoekmachine.

#5. Bouw een mobielvriendelijke, responsieve web page

Het is een kostbare vergissing om aan te nemen dat babyboomers geen smartphones gebruiken voor on line zoekopdrachten. Onthoud dat bij het ontwerpen van uw web site voor senioren, en zorg ervoor dat gebruikers een superieure ervaring hebben op alle apparaten. Verrassend genoeg hebben slechts een paar web sites een consistente zoekmachineresultatenpagina (SERP) op meerdere platforms. Velen scoren hoog op een desktop, maar slecht op smartphones en tablets vanwege het gebrek aan responsief ontwerp. Aangezien de meeste zoekopdrachten op online plaatsvinden op mobiele apparaten, heeft u een geweldige kans om de meeste van uw concurrenten te overtreffen doorway een superieure gebruikerservaring te bieden in alle digitale omgevingen.

#6. Lever superieure on the net inhoud

Voor zoekwoorden geoptimaliseerde inhoud is geweldig voor de dominantie van SERP’s, maar Google en andere zoekmachines verwachten meer. Uw site en blogartikelen moeten informatief en vakkundig geschreven zijn – zo bouwt u uw domeinautoriteit op en stimuleert u uw Search engine optimization. Neem ook diepgaande berichten op die onderwerpen behandelen waar uw potentiële bewoners naar vragen. Geef bijvoorbeeld inzichtelijke handleidingen, ideas of algemene informatie above zaken als de zorg voor bejaarde ouders of gezonde en veilige trainingsroutines voor ouderen. Door vakkundig de pijnpunten aan te pakken waarmee senior leden van de samenleving en hun people elke dag worden geconfronteerd, wordt uw begeleid wonen gemeenschap als relevant en deskundig getoond.

#7. Krijg altijd de juiste prestatiestatistieken

U moet de prestaties van uw creatieve marketingideeën voor begeleid wonen consequent volgen en controleren. Onderzoek elke tactiek op effectiviteit om onderscheid te maken tussen campagnes of kanalen met een hoge ROI en gebieden die moeten worden verbeterd of die allemaal moeten worden opgegeven. U kunt zelfs de ROI meten doorway oproepen van specifieke seniorenadvertenties of marketingkanalen bij te houden. Automatiseer het trackingproces satisfied software om elke leadinteractie te controleren, of dit nu by way of een webformulier, telefoon, persoonlijk of e-mail is.

#8. Verwaarloos uw online reputatie niet

On the web opmerkingen above uw thuisdiensten voor senioren kunnen uw bedrijf maken of breken. Niemand wil zijn bejaarde ouders naar een gemeenschap sturen satisfied een bedorven imago, dus je moet voorzichtig zijn achieved negatieve recensies. Als je een slechte opmerking ziet, reageer dan snel om te laten zien dat je altijd luistert en bereid bent om dingen recht te zetten. Even belangrijk: wees proactief en moedig gelukkige bewoners en hun families aan om responses te geven.

#9. Versterk de relaties met e-mailmarketing

Van alle moderne marketingstrategieën voor senioren lijkt e-mail misschien achterhaald, maar het heeft een ROI van $ 38 in inkomsten voor elke uitgegeven marketingdollar. U wilt potentiële bewoners niet spammen satisfied e-mails. Geef ze in plaats daarvan een manier om zich aan te melden voor een nieuwsbrief, zoals een formulier op uw web page dat de e-mailadressen van bezoekers accepteert. Overweeg het proces te automatiseren en waarde te bieden achieved een mix van gidsen voor senioren, nieuws en speciale aanbiedingen. Met een perfecte e-mailmarketingstrategie kunt u langdurige relaties onderhouden en op het juiste second een redelijk bod doen.

#10. Verbeter uw verwijzingen en getuigenissen Activity

Mond-tot-mondreclame van tevreden bewoners die getuigen van de uitstekende diners en voorzieningen, hoogwaardige zorg en vriendelijk, meelevend personeel is een krachtige bevestiging. U kunt een verwijzingsprogramma maken waarbij u bewoners vraagt ​​uw faciliteit aan te bevelen aan hun vrienden of familieleden. Een ander geweldig idee is om getuigenisvideo’s te maken en te uploaden waarin bewoners op authentieke wijze hun vreugde en comfort and ease uiten in het leven in uw gemeenschap.

#11. Breng uw community in 3D onder de aandacht met virtuele rondleidingen

Het is niet overdreven om te stellen dat virtuele rondleidingen tot de meest creatieve marketingideeën voor begeleid wonen voor senioren behoren. Voor oudere mensen die web beginnen met het bekijken van opties voor seniorenhuisvesting, kunnen deze rondleidingen gemakkelijk een glimp opvangen van het leven in uw gemeenschap. Neem ze op op uw web-site om de beste ervaringen te laten zien die worden aangeboden en laat potentiële bewoners en hun dierbaren zien dat uw gemeenschap gastvrij en veilig is. Virtuele rondleidingen zijn een onderscheidende component in een zorgomgeving die net de nasleep van de pandemie begint af te schudden.

#12. Genereer meer verkeer satisfied betaalde advertenties

Achieved Pay-For every-Simply click (PPC)-advertenties betaalt u elke keer dat een gebruiker op een advertentie klikt. Google toont deze advertenties bovenaan relevante SERP’s wanneer gerichte zoekwoorden worden gebruikt in een zoekopdracht. U kunt deze strategie gebruiken achieved relevante zoekwoorden voor begeleid wonen in advertenties die prospective customers naar een specifieke bestemmingspagina leiden. Als er zinnen zijn die het niet zo goed doen fulfilled Seo, probeer dan voor de verandering eens wat in uw PPC-campagne op te nemen (meet zeker het verschil in ROI).

#13. Trek prospective customers aan met aantrekkelijke bestemmingspagina’s

De meeste van uw websitemarketingstrategieën voor senioren moeten leiden tot een bestemmingspagina. Je zou daar on the internet gegenereerde leads naartoe leiden om de contactgegevens van potential customers large te leggen. Om dit te laten werken, moet u waarde leveren, zoals een boeiende video clip, audio of tekstblok op de bestemmingspagina. U kunt zelfs een gratis e-reserve verstrekken above onderwerpen zoals het juiste moment voor mama of papa om more than te stappen naar begeleid wonen. Zorg ervoor dat u een CTA opneemt om uw conversies te krijgen.

#14. Maak regelmatig verbinding achieved uw volgende sociale media

U kunt op verschillende manieren gebruikmaken van sociale media om met leden van de gemeenschap in call te komen en uw bedrijf te laten groeien. Potentiële bewoners zijn ook op Fb, Instagram en Twitter, en je kunt ze bereiken fulfilled boeiende community-berichten die je volgers op grote schaal delen. U kunt ook micro-beïnvloeders inschakelen binnen de sociale broederschappen voor begeleid wonen, ouderenzorg en levensstijl om de naamsbekendheid te vergroten.

Stimuleer groei satisfied creatieve marketingideeën voor begeleid wonen

Fulfilled zijn verschillende uitdagingen en kansen heeft de voortdurende transformatie in het hele zorglandschap niet gespaard voor begeleid wonende gemeenschappen. Als aanbieder van seniorenwoningen moet u creatief zijn met uw marketingtactieken om veilig doorway de onbekende wateren te navigeren en uw concurrentie te overtreffen.

Bij GMR Net Staff kunnen onze robuuste digitale marketingstrategieën en technologie voor de gezondheidszorg u helpen meer inwoners aan te trekken en te behouden en de omzetgroei te versnellen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan fulfilled uw op maat gemaakte marketingstrategieën voor begeleid wonen!