Jeff McCrackenhoofdredacteur van CNBC.com, stuurde dinsdag het volgende naar het personeel:

Ik wil iedereen op de hoogte stellen van twee nieuwe medewerkers en een interne verhuizing in de redactiekamer van CNBC.com.

10 eerste ben ik blij om aan te kondigen dat we hebben aangenomen Sarah Min als investeringsverslaggever om deel uit te maken van het steeds groter wordende CNBC Pro-team. Ze zal rapporteren aan Marketplaces Editor John Melloydie toezicht houdt op Professional en onze marktdekking.

Sarah deed eerder verslag van institutioneel beleggen bij het tijdschrift Chief Financial commitment Officer, waar ze artikelen schreef about beleggingstrends en geprofileerde leiders bij pensioenfondsen. Daarvoor maakte ze deel uit van het MoneyWatch-staff van CBS Information, dat zich bezighield achieved persoonlijke financiën en economie. Sarah heeft een masterdiploma in bedrijfsjournalistiek van de Craig Newmark Graduate School of Journalism van CUNY. Ze heeft een bachelor in Engelse literatuur van Binghamton University.

Sarah komt uit New York en is opgegroeid in Brooklyn en op Long Island. Ze houdt van wandelen, kajakken en tv set-exhibits inhalen. Tot haar favorieten behoren ‘Severance’ en natuurlijk ‘Succession’. (Wie houdt er niet van “Successie”?)

Vervolgens ben ik verheugd de aanwerving van te kunnen aankondigen: Jonathan Vaniandie onze berichtgeving more than Fb-moederbedrijf Meta, Twitter en de meeste andere dingen die verband houden met sociale media, afhandelt.

Jonathan werkte eerder als schrijver voor Fortune, waar hij verslag deed van de technologie-industrie, hielp bij het lanceren van de Eye on AI-nieuwsbrief, medevoorzitter van de Brainstorm AI-conferentie en bijdroeg aan de Race Forward-nieuwsbrief. Enkele van de functies die hij bij Fortune schreef, zijn een onderzoek naar AI en de neiging tot vooringenomenheid en een blik op de strijd tussen technische giganten zoals Alphabet, Microsoft en Amazon voor de toekomst van cloudgaming.

Voor Fortune deed Jonathan verslag van startups van ondernemingen en cloud computing voor de technologiepublicatie GigaOm. Hij werkte ook als verslaggever voor een krant juridische zaken en als on line redacteur bij een softwaremagazine.

Jonathan studeerde af aan de Universiteit van Californië, Santa Barbara achieved diploma’s in wereldwijde studies en vergelijkende literatuurwetenschap. Hij geniet ervan om tijd doorway te brengen satisfied zijn gezin en zijn dochter te zien opgroeien, gitaar en drums te spelen en naar platen op draaitafels te luisteren. Hij houdt ook van koken en wil weer regelmatig de crockpot gebruiken.

Tot slot wil ik iedereen op de hoogte stellen van een interne verhuizing. Kelli Grantdie meer dan drie jaar als senior redacteur bij Mature heeft gewerkt, is weer lid geworden van de redactiekamer van CNBC.com als plaatsvervangend redacteur persoonlijke financiën voor ons persoonlijke financiële group, rapporterend aan Jim Pavia.

Vóór Develop was Kelli een personalized finance-reporter voor CNBC.com. Daarvoor werkte ze als senior consumentenreporter bij MarketWatch en SmartMoney. Haar werk is onder meer verschenen in The Wall Street Journal, The New York Instances, Kiplinger’s Particular Finance en Fantastic Housekeeping.

Kelli heeft een learn in persoonlijke financiële setting up van de Kansas Point out College en een bachelor in journalistiek van het Ithaca Faculty. Ze is een van de weinige werkende journalisten die de aanduiding Accredited Economic Planner heeft verdiend, die financiële adviseurs erkent die voldoen aan opleidings-, ervarings- en ethische vereisten.

Kelli ontmoette haar person tijdens stijldansen en maakt graag uitgebreide taarten in haar vrije tijd. Haar nieuwste creatie is een chocoladetaart voor haar dochter, die er een harige, vijfpotige spin fulfilled drie ogen op wilde hebben – eigenlijk Kelli’s nachtmerrie in cakevorm, maar ze heeft het toch gehaald. (Ik heb de foto.)

Sluit me aan bij het feliciteren van Sarah, Jonathan en Kelli.