Wil je weten wat de toekomst biedt voor de video game-industrie? Sluit je aan bij gaming-managers om in oktober opkomende delen van de industrie te bespreken op GamesBeat Summit Subsequent. Leer meer.


CCP Games lanceerde het AIR Vocation Plan, een onderdeel van de vernieuwing van de Eve On line-spelerservaring. Het programma zal nieuwe spelers helpen zich aan te passen aan de carrièrepaden van de recreation en maakt deel uit van de revisie van de CCP van hun langlopende match, genaamd ‘Eve Evolved’.

Het programma leert nieuwe spelers around de vier belangrijkste loopbaantrajecten: Explorer, Industrialist, Enforcer en Soldier of Fortune. Het biedt spelers een lijst satisfied aanbevolen activiteiten om hen te helpen wennen aan de foundation. Ze ontvangen tutorials, UI-aanwijzingen en handleidingen om hun doelen te bereiken.

Bergur Finnbogason, creatief directeur van Eve On line, zei in een verklaring: “Het AIR Vocation System biedt nieuwe spelers een schat aan niet alleen informatie, maar ook bruikbare doelstellingen die hen helpen te begrijpen welke rol elk carrièrepad speelt in de spelergestuurde economie van EVE. Het is essentieel voor piloten om al vroeg in hun intergalactische reizen te leren above de carrièrepaden van EVE, zodat ze een solide strategy kunnen ontwikkelen om zichzelf te ondersteunen terwijl ze New Eden doorkruisen.”

Naast het carrièreprogramma lanceerde CCP verschillende nieuwe updates voor de activity als onderdeel van de “Eve Evolved”-renovaties, waaronder updates voor de Occupation Agent-missies en grafische verbeteringen. De laatste zal de beelden in het spel upgraden, inclusief nieuwe texturen, nevels en wolken. Eve Advanced biedt ook verbeteringen aan de Photon UI, evenals meer updates die in de toekomst worden gelanceerd.

Het credo van GamesBeat wanneer het more than de activity-industrie gaat, is “waar passie en zaken samenkomen”. Wat betekent dit? We willen je vertellen hoe belangrijk nieuws voor je is — niet alleen als beslisser in een gamestudio, maar ook als supporter van online games. Of je nu onze artikelen leest, naar onze podcasts luistert of onze video’s bekijkt, GamesBeat helpt je meer te weten te komen more than de branche en er plezier in te hebben. Leer meer about lidmaatschap.