Bitcoin en Ethereum werd dinsdagavond in het groen verhandeld toen de wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptocurrency met 0,8% daalde tot $ 974,3 miljard op het moment van schrijven.Prijsprestaties van belangrijke munten
Munt 24 uur 7 dag Prijs
Bitcoin BTC/USD 0,3% -8,7% $ 21,214,57
Ethereum ETH/USD 0,9% -5,2% $ 1.448,63
Dogecoin DOGE/USD 0,5% -9,05% $ 0,06Top 24-uurs gainers (gegevens via CoinMarketCap)
cryptogeld 24-uurs % verandering (+/-) Prijs
Qtum (QTUM) +7,8% $ 3,65
OKB (OKB) +5,3% $ 15,42
Ethereum Klassiek (ENZ) +8,1% $25.16

Zie ook: Beste crypto-betaalpassen

Waarom het uitmaakt: Risicoactiva zoals aandelen en cryptocurrencies blijven gecorreleerd. Op het moment van schrijven werden de belangrijkste munten hoger verhandeld naarmate de aandelenfutures stegen.

De S&P 500- en Nasdaq-futures stegen respectievelijk 0,8% en 1,4% op het moment dat beleggers de winstgegevens van het moederbedrijf van Google verteerden Alfabet Inc GOOGL GOOG en Microsoft Corporation MSFTde in Redmond, Washington gevestigde technologiegigant.

Cryptocurrency-investeerders zijn ook in de war over de aanhoudende VS Federale Reserve‘s Open Market Committee-vergadering, waar een renteverhoging wordt verwacht.

Deviezenhandelaar Miad Kasravi tweette dat het Bitcoin-gemiddelde elke keer dat er een FOMC-bijeenkomst is, terugkeert. De prijsactie voor de topmunt heeft de neiging om in de aanloop naar de vergadering om te keren, volgens de grafieken die door de handelaar worden gedeeld.

Michaël van de Poppeeen cryptocurrency-handelaar, beschreef de inkomsten van Google als “zeer sterk” en zei dat die van Microsoft ook “niet slecht” waren.

“Waarschijnlijk [a] uitverkoop tijdens de FOMC-bijeenkomst van morgen”, zei Van de Poppe, eraan toevoegend dat hij “groen daarna” verwacht.

On-chain databedrijf Glassnode tweette dat kleine investeerders, of garnalen, met minder dan 1 BTC-holding hun bezit aan circulerend Bitcoin-aanbod sindsdien hebben verhoogd van 5,2% tot meer dan 6% sinds Terra Klassiek (LUNC) ingestort.

In de toekomst zullen beleggers zich richten op inkomsten uit: Apple inc AAPL en Amazon.com, Inc AMZN, die donderdag verschijnt. Donderdag worden ook de BBP-gegevens van het tweede kwartaal van de VS verwacht.

“Als de winsten en het Amerikaanse bbp slechter zijn dan verwacht, zouden we meer angst in de markt kunnen zien naarmate de bezorgdheid over de recessie toeneemt”, schreef GlobalBlock-analist Marcus Sotiriou in een notitie, gezien door Benzinga.

Lees volgende: Als u elk $ 100 in Bitcoin had geïnvesteerd, heeft Ethereum de laatste keer dat de Fed de tarieven heeft verhoogd, dit is hoeveel u nu zou hebben