Apple inc AAPL MacBook Professional laptops satisfied M2 Professional- en M2 Max-processors kunnen binnen enkele maanden aankomen.

Wat er is gebeurd: De Tim kookt-led tech-gigant heeft een snel schema voor de twee processors, volgens Apple Watcher Mark Gurman, gemeld AppelInsider.

De M2 Pro- en M2 Max-chips zouden al in de herfst of al in 2023 in 14-inch en 16-inch MacBook Professional-modellen kunnen verschijnen.

De twee notebooks zullen naar verwachting niet veel cosmetische veranderingen ondergaan en de ontwerpen zullen naar verwachting “ongeveer hetzelfde blijven”, aldus Gurman, meldde AppleInsider.

Zie ook: Hoe Apple (AAPL)-aandelen te kopen

Waarom het uitmaakt: Mocht er in de herfst een update naar de 14- en 16-inch modellen plaatsvinden, dan zouden de bestaande M1 Pro- en M1 Max-modellen van de twee notebooks eerder verouderd kunnen zijn, merkte Apple Insider op.

De M1 Professional- en M1 Max-modellen werden in de herfst van 2021 geïntroduceerd en vervangende chips zouden betekenen dat ze binnen een jaar verouderd zijn in plaats van de gebruikelijke cyclus van 1,5 jaar of twee jaar voor dergelijke apparaten.

Eerder zei Gurman dat de M2 ​​Pro 12 CPU-kernen en 16 grafische kernen heeft en dat de M2 ​​Max wordt geleverd satisfied 12 CPU-kernen en 32 grafische kernen.

De op Apple gerichte journalist experienced in maart gezegd dat hij medio 2022 de lancering van minstens twee of drie nieuwe Macs verwacht.

Prijs actie: Op vrijdag sloten Apple-aandelen 1,15% hoger op $ 150,17 in de reguliere sessie, volgens gegevens van Benzinga Pro.

Benzinga’s mening: Sinds Apple de M2-serie chips aankondigde op de Worldwide Builders Conference in juni, is er veel geroezemoes rond de lancering van nieuwe MacBook-modellen. Apple-analist uit Taiwan Ming-Chi Kuo’ verwacht dat een nieuwe 15-inch MacBook in de eerste helft van 2023 in massaproductie zal gaan. De laatste voorspellingen van Gurman dragen bij aan de verwachtingen rond de MacBook-reeks.

Lees volgende: Waarom uw favoriete Amazon-merkartikelen in de nabije toekomst kunnen verdwijnen

foto doorway Amar Shrestha op Shutterstock