De echtgenoot van de Indiase actrice Meena, Vidyasagar, is maandag overleden in een privéziekenhuis in Chennai. Meena heeft voornamelijk gewerkt in de filmindustrieën van Tamil, Telegu, Malayalam en Kannada, evenals in Bollywood-movies. Haar male Vidyasar was een zakenman in Bengaluru.

Vidyasagar leed naar verluidt aan een ernstige longinfectie. Volgens berichten experienced hij de afgelopen maanden in het ziekenhuis gelegen. Hij was 48 jaar oud. Het nieuws werd gedeeld door Meenu’s collega en acteur Sarath Kumar, die by means of Twitter zijn condoleances betuigde.

Sarath was geschokt toen ze hoorde above het vroegtijdig overlijden van de echtgenoot van Meenas. Hij heeft satisfied haar in een paar films gewerkt. Sarath bracht op Twitter een eerbetoon aan de acteur. Hij schreef: “Het is schokkend om het nieuws te horen van het vroegtijdig overlijden van acteur Meena’s echtgenoot Vidyasagar, de oprechte condoleances van onze familie aan Meena en de naaste en dierbare van haar familie, moge zijn ziel in vrede rusten (sic).”

Acteur Khushbhu Sundar deelde ook haar medeleven op sociale media. “Wakker worden satisfied verschrikkelijk nieuws. Hartverscheurend om te horen dat acteur Meena’s echtgenoot, Sagar, niet meer bij ons is. Hij vocht al een hele tijd tegen een longaandoening. Mijn hart gaat uit naar Meena en haar jonge dochter. Het leven is wreed. Bij verlies van woorden om verdriet te uiten. Innige deelneming aan de familie (sic)”, plaatste ze.

Meena en Vidyasaghar trouwden in 2009. Meena werd een van de meest prominente acteurs in de Tamil-filmindustrie in de jaren 90 en vroege jaren 2000. Ze werkte satisfied enkele van de grootste namen in de industrie. Hun dochter Nainika werd kort na hun huwelijk geboren.

Ze was onlangs te zien in de Drishyam-franchise van Malayalam.