3AC-vereffenaars dagvaarden vermiste oprichters met alternatieve middelen

Sinds alle standaardmethoden om call op te nemen met de oprichters van het insolvente crypto-hedgefonds 3AC, heeft Teneo, de buitenlandse vertegenwoordiger, toestemming gevraagd om een ​​dagvaarding satisfied andere alternatieve middelen uit te voeren.

3AC-oprichters op de vlucht

De locatie van de oprichters van 3AC, Kyle Davies en Su Zhu, is tot op heden nog onbekend. Sommigen geloven dat ze op de vlucht zijn.

– Advertentie –

In een voor de Amerikaanse rechtbank ingediende motie hebben vereffenaars toestemming gevraagd om fulfilled andere middelen te dagvaarden. Teneo vraagt ​​verder de toestemming van de Amerikaanse rechter, in hun inzending van 14 oktober, om dagvaardingen uit te vaardigen by means of het Twitter-account van de oprichters.

Vertegenwoordigers van Teneo vroegen eerder dat het in Singapore gevestigde advocatenkantoor Advocatus Legislation, dat beweert de oprichters te vertegenwoordigen, de dagvaardingen op namens van de oprichters die zij hebben afgewezen. De oprichters hebben zich twee keer en voor een korte periode beschikbaar gesteld.

De dagvaardingen zouden de oprichters van 3AC dwingen documenten above te leggen met betrekking tot hun methode om toegang te krijgen tot en controle uit te oefenen op de activa van het fonds.

– Advertentie –

Volgens informatie die van Bloomberg is ontvangen, starten de Amerikaanse regelgevers een grondig onderzoek naar wettelijke overtredingen door 3AC. De SEC en CFTC proberen te onderzoeken of beleggers doorway het in Singapore gevestigde Hedge Fund zijn misleid about de financiële gezondheid van hun balans. En of ze zich al dan niet hadden aangemeld bij de bevoegde autoriteiten. Beide oprichters hebben zich sinds de faillissementsaanvraag onopvallend gehouden en behouden.

Het hedgefondsbedrijf, dat ooit miljarden beheerde, ging na de marktcrash eerder dit jaar 10 onder. Sindsdien is het een hoofdstuk 15-faillissementsprocedure aangegaan in de Southern District Court docket van New York, een standing die de bescherming van zijn in de VS gebaseerde activa mogelijk maakt terwijl het doorway faillissementsprocedures in andere landen kronkelt.

Leave a Reply