3 manieren waarop e-mailmarketingsjablonen marketing eenvoudiger (en effectiever!) maken

Klaar om je e-mails te upgraden? Dan is het tijd om e-mailmarketingsjablonen te gaan gebruiken.

Meer dan 330 miljard e-mails worden verzonden elke dag about de hele wereld. en about 77% van de professionals die deze berichten verzenden, gebruikt e-mailmarketingsjablonen.

Dat is veel concurrentie. Dus hoe zorg je ervoor dat je e-mails opvallen in de inbox van abonnees wanneer je concurreert met zoveel andere e-mails?

Het hebben van geweldige inhoud helpt natuurlijk. Maar e-mailontwerp is ook een belangrijke variable. In het oog springende e-mails die uw branding en berichten effectief communiceren, zullen statistieken zoals klikfrequenties en conversies verbeteren.

E-mailsjablonen zijn een gemakkelijke en tijdbesparende manier om de prachtige merkberichten te maken die nodig zijn om op te vallen. En hoewel de meeste e-mailserviceproviders tientallen sjablonen bieden om uit te kiezen, AWeber heeft meer dan 600.

Maar voordat u uw inhoud naar een sjabloon gaat slepen en neerzetten, laten we eens kijken naar drie manieren waarop e-mailsjablonen u meer tijd geven om uzelf te zijn en haal je betere resultaten uit je werk.

Voordeel #1: E-mailmarketingsjablonen maken u efficiënter

Het toepassen van een op sjablonen gebaseerde e-mailstrategie vermindert repetitief werk. Dit bespaart u tijd en zorgt tegelijkertijd voor een consistent uiterlijk in uw e-mails. Het is niet nodig om elke week opnieuw een emblem, pictogrammen voor sociale media en andere elementen toe te voegen. Laad gewoon uw sjabloon, plak uw nieuwe inhoud in en check uw bericht.

Dit geeft u meer tijd om de inhoud te schrijven waar uw lezers naar uitkijken en minder tijd om zich zorgen te maken around het ontwerp of de lay-out van uw bericht. Of hoe uw e-mail eruit zal zien in verschillende e-mailclients.

Beginnen fulfilled een eenvoudige lay-out is de snelste en gemakkelijkste manier om uw nieuwsbriefsjabloon in te stellen. Als u eenmaal een basislay-out heeft, kunt u eenvoudig more sjablonen maken op basis van aanvullende e-mailberichten die u verstuurt.

Laten we eens kijken naar een geweldige startsjabloon en zijn anatomie.

E-mailmarketingsjablonen beginnen met een los contentplan als dit.

Zorg ervoor dat u de kleur van de sjabloon bijwerkt zodat deze overeenkomt fulfilled uw bedrijfskleuren. Hulp nodig om aan de slag te gaan? Bekijk onze Wise Designer. Geef het gewoon de URL van uw website of Fb-pagina en het kan in een paar seconden een e-mailmarketingsjabloon met een merknaam maken.

Uw sjabloon moet u in staat stellen een balans van inhoud te hebben – om u voornamelijk te concentreren op educatieve of vermakelijke inhoud voor uw lezers, maar toch wat ruimte around te houden voor wat promotionele inhoud. Op deze manier helpt het gebruik van een sjabloon u om consistentie te behouden en laat u lezers van week tot 7 days weten waar ze de aanbiedingen in uw nieuwsbrieven kunnen vinden.

Het uitgelichte artikel in uw nieuwsbrief moet uw belangrijkste get in touch with-to-action-knop hebben die zich onderscheidt van de rest van de backlinks in uw bericht. In het bovenstaande voorbeeld heb ik onze merkkleur gebruikt voor de hoofdknop en een eenvoudige zwarte knop voor de promotionele inhoud. De ondersteunende inhoud maakt gebruik van hyperlinks om lezers niet weg te trekken van de hoofdfocus van uw e-mail.

Voordeel #2: Sjablonen ondersteunen consistente branding

Hoewel u wilt dat uw e-mailsjabloon uw merk weerspiegelt, hoeft deze er niet precies zo uit te zien als uw web page. U wilt de aandacht van uw lezer vestigen op de belangrijke elementen in uw e-mail, en ze niet overweldigen satisfied iets dat op een website lijkt.

Wil je naast je nieuwsbrieven ook een welkomstmail sturen? Productupdates verzenden? Verkoop aankondigen? Start out dan fulfilled uw hoofdsjabloon en verander gewoon de inhoud. Dit kan vervolgens worden opgeslagen als een andere sjabloon die u in de toekomst opnieuw kunt gebruiken.

Bekijk hoe we de hierboven getoonde sjabloon hebben gebruikt om een ​​evenement te maken satisfied een gastblogger/spreker.

Uw e-mailsjabloon moet ruimte laten voor zowel educatieve, vermakelijke als promotionele inhoud.

De e-mail heeft nog steeds hetzelfde gevoel als je eerste sjabloon, maar het verkleint de inhoud om de aandacht te vestigen op het uitgelichte artikel. Hierdoor kunt u snel de inhoud invullen en doorgaan naar uw volgende taak zonder dat u uw emblem, sociale pictogrammen, knopkleuren, enz. telkens opnieuw hoeft toe te voegen als u een nieuwe e-mail moet verzenden.

Wilt u een meer op maat gemaakte e-mailmarketingsjabloon die perfect previous bij uw site of merk? Klik hier om één-op-één satisfied een AWeber-ontwerper te werken om er een te maken.

Voordeel #3: Sjablonen kunnen uw marketing and advertising naar een hoger niveau tillen

Satisfied sjablonen kunt u ook plannen om een ​​meer persoonlijke ervaring voor uw lezers te creëren. Steeds meer merken ontdekken dat, wanneer ze aanbiedingen niet personaliseren, ze het vertrouwen van het merk kunnen aantasten terwijl ze promotionele dollars verspillen, zoals meer consumenten geven de voorkeur aan een meer gepersonaliseerde ervaring.

Een snelle manier om een ​​meer persoonlijke ervaring voor uw lezers te creëren, is door hun naam te verzamelen wanneer ze zich aanmelden. Voor mij persoonlijk voel ik een nauwere band met elke e-mail die mij rechtstreeks adresseert in plaats van een generieke e-mail die wordt verzonden. Het is ook niet moeilijk om te doen: kijk snel hoe u personalisatie toevoegen aan uw sjabloon.

Een andere optie is om te gebruiken tags om meer inzicht te krijgen in de soorten berichten waarin uw lezers geïnteresseerd zijn. U kunt bijvoorbeeld een quiz opnemen in uw welkomst-e-mail waarin u lezers vraagt ​​hoe vaak ze iets van u willen horen of categorieën waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn. Vervolgens kunt u een landingspagina en hen bedanken voor hun interesse, en op basis van de hyperlink klikken ze een specifieke tag toevoegen om een ​​uniek pad te creëren op foundation van hun behoeften.

De definitieve versie van ons e-mailsjabloon.

Doorway consistentie en branding fulfilled uw e-mailsjablonen te behouden, kunt u ook gemakkelijker belangrijke statistieken volgen. E-mailstatistieken zijn van cruciaal belang om te zien hoe uw e-mails presteren en resoneren satisfied uw lezers. De juiste sjabloon kan het voor lezers gemakkelijker maken om snel toegang te krijgen tot de inhoud waarin ze geïnteresseerd zijn of die waarschijnlijker wordt gedeeld doorway hun contacten.

Wilt u een e-mailmarketingsjabloon opzetten die fantastic earlier bij uw stijl, stem en merk? Dan neem vandaag nog get in touch with op met een AWeber-ontwerper.

Leave a Reply