10 eenvoudige tips voor tijdbeheer voor eigenaren van kleine bedrijven

10 eenvoudige tips voor tijdbeheer voor eigenaren van kleine bedrijven

De dagelijkse verantwoordelijkheden voor ondernemers zijn uitgebreid. U kunt tijdmanagement verwaarlozen terwijl u uw vele verantwoordelijkheden in evenwicht houdt. Een middelmatige zakenman kan een eigenaar van een klein bedrijf worden van uitstekend kaliber satisfied goede tijdmanagementvaardigheden.

U zult geen tijd verspillen als u goed tijdbeheer toepast. Er zijn maar een beperkt aantal uren in een dag, dus u wilt er zeker van zijn dat u er het beste van maakt.

Hieronder volgen enkele eenvoudige suggesties voor tijdbeheer voor bedrijfseigenaren:

1. Organizing is essentieel

Elke routinetaak die achteloos wordt benaderd, zal zeker mislukken. Je zou zelfs kunnen vergeten waarom je de activiteit in de eerste plaats bent begonnen, omdat je zo gefocust bent op het afmaken ervan.

U kunt een strategy in stappen doorlopen wanneer u er een maakt voor een deel van uw organisatie. Dit maakt het above het algemeen gemakkelijker en leent zich ook voor doelstellingen op het gebied van tijdbeheer, zoals elke bedrijfscoach zou adviseren.

Hoe te beginnen is als volgt: Bepaal uw top vijf zakelijke prioriteiten voor de komende week. Zodra u deze haalbare doelen heeft vastgesteld, maakt u een approach voor het voltooien van elke activiteit en voegt u dit toe aan uw Google-agenda. Vink elke dag één doel van de lijst af nadat het program voor elk is gemaakt. Zorg ervoor dat u de meest cruciale taken als eerste voltooit terwijl u verder gaat.

Het zal gemakkelijker zijn om uw productiviteitsdoelstellingen te bereiken en dit tijdig te doen als u een approach heeft.

2. Gebruik smartphone-apps

De beste zakelijke instruments zijn te vinden in smartphone-applicaties. U kunt deze handige toepassingen gebruiken om op schema te blijven, een lijst van uw doelstellingen en doelstellingen op te stellen en deze doelstellingen vervolgens feilloos uit te voeren, zodat u niet te veel tijd aan één product verspilt.

Hoewel sommige bedrijfseigenaren hun taken liever fulfilled pen-en-papierlijsten beheren, zijn smartphone-applicaties zo eenvoudig te gebruiken en houden ze alles op één specifieke locatie georganiseerd.

Trello, Wunderlist en Evernote zijn enkele van de bekende productiviteitstools. Al deze productiviteitstools helpen u bij het behouden van concentrate en effectief tijdbeheer.

3. Delegeer taken indien mogelijk

Ook al heb je de controle around het bedrijf, je hebt misschien niet genoeg tijd om elk onderdeel ervan te beheren. Het is acceptabel om te delegeren, en je zou het moeten doen omwille van de productiviteit en efficiënt tijdbeheer.

U kunt zelf bepalen welke administratieve verantwoordelijkheden u aan de juiste persoon wilt toevertrouwen, of u liever iemand ter plaatse inhuurt of iemand uit een ander land inhuurt.

Zelfs als u het meeste werk liever zelf doet, zult u, zodra u verantwoordelijkheden aan andere teamleden begint toe te wijzen, ongetwijfeld zien hoe dit uw bedrijf ten goede kan komen.

4. Volg uw financiën op een tijdige manier

Als ondernemer is het van cruciaal belang om de financiën van uw bedrijf in de gaten te houden, maar het kan enige moeite kosten. Gelukkig zijn er manieren om uw financiën snel te volgen.

U kunt uw geld gemakkelijk en efficiënt beheren met een effectief on the net boekhoudsysteem.

Aanzienlijke online keuzes zijn Xero, QuickBooks en MineralTree.

5. Blijf gefocust

Laten we eerlijk zijn. Het is heel eenvoudig om op een zijspoor te raken. Maar als je je eigen bedrijf runt, verdien je waarschijnlijk geen geld als je dingen uitstelt en niet werkt. En vanuit het oogpunt van productiviteit is dit een slecht doel om te hebben!

Uw persoonlijke en professionele leven moeten gescheiden blijven. Beperk persoonlijke chats, browsen op Fb en andere afleiding tot een minimum bij het uitvoeren van zakelijke taken. Aan de andere kant, als je tijd doorbrengt satisfied je gezin, probeer dan je werk even opzij te zetten en je aandacht bij je dierbaren te houden. U moet uw concentratie tijdens het werk behouden, omdat u niet veel tijd heeft om aan al uw zakelijke verplichtingen te voldoen.

Zoals je je misschien kunt voorstellen, is er zelfs een app om je te helpen je aim te behouden. Achieved de SelfControl application kunt u bepaalde web sites die u graag bezoekt op uw vrije dagen tijdens de werkdag beperken. Zo voorkom je dat je tijdens het werk in de verleiding komt om op een van deze te klikken en van je doel af te dwalen.

6. Wees niet bang om nee te zeggen

Je zou kunnen aarzelen om werk te weigeren omdat je alles wilt aannemen wat je wordt aangeboden. Als baas komt er echter een instant dat je een aanbod moet weigeren.

Wanneer u kiest welke werktaken u wilt voltooien en welke u wilt weigeren, kies dan degene die uw productiviteit en tijdbeheer maximaliseert. Je zult het druk hebben achieved het runnen van een klein bedrijf, dus je zult een aantal projecten van je agenda moeten schrappen.

Tot slot, wees niet bang om een ​​aanbod af te wijzen. Het is verstandig om nee te zeggen als je een baan niet in je schema kunt passen en deze succesvol en efficiënt kunt volbrengen.

7. Houd je tijd bij

Als u uw tijd niet bijhoudt, kunt u de tijd voor bedrijfseigenaren niet echt beheren. U kunt bepalen welke taken het langst duren om te voltooien en welke sneller kunnen worden voltooid door uw eigen tijd bij te houden.

Doorway je tijd bij te houden, kun je zien welke klusjes op één dag kunnen worden gedaan en welke moeten worden uitgesteld tot later. Je hebt niet altijd genoeg tijd om te voltooien wat je moet doen, dus je moet je tijd bijhouden.

De pomodoro-methode kan worden gebruikt om uw werktijden te bewaken. De Pomodoro-techniek vereist dat je je 25 minuten op één taak concentreert, gevolgd doorway een pauze van 5 minuten, voordat je doorgaat naar de volgende.

8. Niet multitasken

Zelfs als je denkt dat je een geweldige multitasker bent, moet je er als ondernemer geen gewoonte van maken als je productief en lasergericht wilt zijn.

Aangezien u niet elke taak uw volledige aandacht geeft wanneer u multitaskt, is het resultaat misschien niet zo fantastic als het zou kunnen zijn.

Niet multitasken neem in plaats daarvan elke kritieke activiteit tegelijk, geef er je hele aandacht aan, en je zult merken dat het resultaat van de dringende taak more than het algemeen beter zal zijn.

9. Weet wat uw belangrijkste tijdverspillers zijn

Het is van cruciaal belang om de dingen te identificeren en te voorkomen die ervoor zorgen dat u tijdens het werk van uw koers afwijkt. Als je het leuk vindt om regelmatig Fb en andere sociale-mediasites te checken, doe dat dan niet.

Als het op werk aankomt, zijn dit grote tijdverspillers. Elimineer deze afleiding als ze niets met uw bedrijf te maken hebben.

Je zult beter in staat zijn om de grootste tijdverspillers uit je dagelijkse regimen kwijt te raken nadat je ze hebt geïdentificeerd.

10. Neem persoonlijke tijd voor jezelf

Hoewel het runnen van een klein bedrijf veel arbeid vereist, moet u ook voor uw persoonlijke leven zorgen.

Wees niet altijd op de klok voor uw werk, elk uur van de dag Strategy in plaats daarvan wat tijd voor jezelf. U kunt een bloeiend bedrijf runnen en toch tijd voor uzelf vinden.

Tijdmanagement zal uw bedrijf helpen

Doorway het bovenstaande advies more than tijdbeheer in uw dagelijkse werk op te volgen, kunt u uw bedrijf succesvol runnen en alles maken wat u zich altijd had voorgesteld.

U zult tijd besteden aan dingen die uw bedrijf helpen en niet schaden als u in excess of de nodige talenten beschikt en tijdmanagementstrategieën in de praktijk brengt.

Leave a Reply