1 Topkeuze voor de aandelenmarkt van 2023

40-jarige investeringsveteraan Steve Reitmeister deelt zijn #1 investering voor 2023 die gemakkelijk de S&P 500 (SPY) zou moeten overtreffen. De timing WANNEER je in deze handel komt, is echter de echte strijd. Lees hieronder verder voor het volledige verhaal.shutterstock.com – StockNews

Op dit moment is het midden oktober 2022 terwijl ik schrijf above mijn favoriete keuze voor 2023. En op dit moment ben ik extreem bearish above de kortetermijnvooruitzichten en verwacht dat aandelen start 2023 een bodem zullen bereiken tussen 2.800 en 3.200.

Maar dan wordt het glorieus voor de stieren.

Want vanaf dat donkerste uur zullen de voorraden fulfilled verve stijgen. We hebben het echt about de “phoenix herrijst uit de as” zo beginnen alle nieuwe bullmarkten.

In feite, helemaal terug tot 1900, is de gemiddelde winst in het eerste jaar voor nieuwe bullmarkten +46,2%.

Bedenk nu dat modest-caps over het algemeen 20% meer stijgen dan significant-caps in de S&P 500 (SPION).

Bedenk nu dat het gebruik van 3X hefboomwerking in deze little-cap ETF gemakkelijk kan leiden tot rendementen in het eerste jaar van meer dan 100%.

Nu begrijp je waarom ik de tafel beuk bij het kopen van deze 3X ETF gericht op tiny-capaandelen voor 2023. Ik verwijs naar Direxion Modest Cap Bull 3X ETF (TNA)

Dit klinkt geweldig op één ding na….WANNEER koop je het?

Als u te vroeg koopt, en de markt racet nog steeds lager, heeft u enorme verliezen. Dus ik waarschuw ervoor om het niet blindelings te kopen zonder enige aandacht voor het bepalen van de marktbodem.

Nogmaals, het is nu oktober 2022. Dit is dus een evoluerend verhaal dat waakzaam moet zijn op alle belangrijke indicatoren zoals werkgelegenheid, inkomsten, inflatie, Fed-tarieven en prijsactie. Dat is de enige manier om te bepalen wanneer het tijd is om deze TNA-handel uit te voeren.

Als u hulp wilt bij het timen van de marktbodem en wanneer u deze TNA-handel moet kopen, meld u dan aan om mijn free of charge marktcommentaar te krijgen. Ik geef niet alleen constante updates around de marktvooruitzichten, maar ook tijdige handelsstrategie en topkeuzes.

Klik hier voor free of charge marktupdates van Steve Reitmeister

Ik wens u een wereld van investeringssucces!


Steve Reitmeister… maar iedereen noemt me Reity (uitgesproken als “Juist”)
CEO, StockNews.com

Redacteur van Reitmeister Totaalrendement


TNA-aandelen werden woensdagochtend verhandeld tegen $ 32,02 for each aandeel, een daling van $ 1,18 (-3,55%). Yr-to-day is de TNA met -62,22% gedaald, tegenover een stijging van -21,08% van de benchmark S&P 500-index in dezelfde periode.


More than de auteur: Steve Reitmeister

Steve is bij het StockNews-publiek beter bekend als “Reity”. Hij is niet alleen de CEO van het bedrijf, maar hij deelt ook zijn 40 jaar beleggingservaring in de Reitmeister Total Return-portefeuille. Lees meer in excess of Reity’s achtergrond, samen achieved inbound links naar zijn meest recente artikelen en aandelenselectie.

Meer…

De publish 1 Topkeuze voor de aandelenmarkt van 2023 verscheen eerst op StockNews.com

Leave a Reply